Outfit || Genieten van het lente zonnetje!

Outfit || Genieten van het lente zonnetje!

loavies

Afgelopen zondag was het heerlijk weer zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel hebben gemerkt. Het zonnetje scheen, de lucht was helder blauw en iedereen was direct extra vrolijk.

Mijn vriend kocht zaterdag een nieuwe auto en die moest natuurlijk even volop getest worden. We besloten naar Duitsland te rijden om daar lekker te genieten van deze heerlijke lente dag. Ik ruilde mijn shabbies om voor de Camel Slip Ons van Loavies, nam een rugzak mee met wat lekkers en mijn camera om vervolgens heerlijk te genieten langs het water in Duitsland.

loavies3

De rugzak die ik meenam komt ook uit de webshop van Loavies, het is de Designer Bag in Pink. Ik vind hem zelf echt ontzettend tof en lekker vrolijk. Er past best veel in en zit stevig op mijn rug. Een leuke extra vind ik de gouden chain op de achterkant, dit maakt de tas nog leuker. Normaal gebruik ik hem als weekendtas als ik naar mijn vriend ga maar voor z’n zonnige dag als gisteren vind ik hem ook zo leuk om mee te sleuren. Ik wou dat deze tassen er waren toen ik nog op school zat, de perfecte rugzak dacht ik zo!

De rest van mijn outfit was vrij simpel maar lekker comfi. Ik had helaas qua pijn een slecht weekend maar ik wou er toch op uit om te genieten. Daarom een lekker fluffy vest aan van Miss Etam en een grijze sjaal om mijn wond een beetje te beschermen. Eigenlijk iets te warm maar er zat niks anders op! Broek is van de Zara, zonnebril is van Ray-Ban en het horloge van Daniel Wellington.

loavies2Heb jij ook zo genoten van het zonnige weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram