Outfit ♥ Furry Fur!

Outfit ♥ Furry Fur!

outfit1Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie waarin ik mijn nieuwe Furry Fur vestje/jasje uit de webshop van Loavies draag.

Ik ben werkelijk gek op dit soort kleding, lekker fluffy, lekker comfi, stijlvol en toch ook een beetje stoer. Kijk mee naar mijn combinatie!

4

2

5

In deze outfit combineer ik meerdere items uit de webshop van Loavies. Zo draag ik mijn Boyfriend jeans met een simpele top en daarover het furry vestje. Het is de laatste dagen een beetje twijfelachtig weer, het ene moment heb je het warm en de andere keer weer koud. Daarom vind ik het leuk om een lekker warm vestje te dragen over een top. Om de outfit wat stoerder te maken draag ik witte sneakers wat het helemaal af maakt!

Links items:

Boyfriend Jeans
Furry Fur vestje
Witte Sneakers
Horloge

Wat vind jij van fluffy jasjes/vestjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram