Outfit || Fly High

Outfit || Fly High

outfit1

Vandaag heb ik weer een outfit post artikel voor jullie waarin ik met heel veel liefde mijn favoriete jasje van dit moment met jullie wil delen. Ik ben er helemaal verliefd op en draag hem daarom ook volop!

Het gaat om een heerlijk zomers jasje dat komt uit de winkel van Paris2day versiert met allemaal veertjes. Hij is heel dun qua materiaal en daarom echt ideaal als zomers jasje. Ben je nieuwsgierig geworden?Kijk mee!

outfit2

outfit5

outfit0

iutfit6

Het jasje is verkrijgbaar in twee varianten, Off White en in Black. Ik heb de Off White variant aan in maat M. Verder is de hals rond afgesneden en kan je de jas sluiten doormiddel van 4 haakjes. Ik vind hem heerlijk zitten, zowel dicht als open hij zit gewoon perfect. Het model, de geweldige print en het materiaal is gewoon top. Ik krijg veel leuke opmerkingen over de jas en daar sluit ik mij 100% bij aan.

paris2day

Off White / Black

outfit6

De rest van mijn outfit:

Broek Paris2day
Schoenen ZARA Basic
Zwarte Blouse Loavies
Zonnebril Calvin klein
Tas David Jones

Kijk voor meer fashionable items in de webshop van Paris2day

Wat vind jij van dit Feather jasje van Paris2day? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram