Outfit of the day – Crop & Leather look!

Outfit of the day – Crop & Leather look!

croptopoutfitIk merk dat mijn ‘Outfit of the day’ artikelen goed worden bekeken dus het is tijd voor een nieuwe! Ik ben vandaag in Amsterdam en gisteren was ik alvast aan het kijken wat ik aan kon doen…

Ik kocht namelijk een hele leuke Crop top bij de H&M in een wat dikkere stof vergeleken de croptops die ik heb en ook nog is in een hele leuke grijs/witte kleur. Ik wou natuurlijk deze dragen dus besloot ik hem te combineren met mijn Leather Look broek van Vila. Deze zit wat hoger dan mijn andere broek waardoor het cropped er leuk bij past. Ik had geen zin in veel poespas dus deze combi is voor mij lekker simpel, dus perfect!

croptopoutfit2

outfitdrop2Cropped top – H&M
Leather Look broek – Vila
Tas – Primark
Schoenen – Shabbies Amsterdam

Wat vind jij van mijn outfit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram