Outfit – Amsterdam Fashion Week!

Outfit – Amsterdam Fashion Week!

outfit1Hello! Ik ben later dan normaal met mijn artikel maar ik moest echt even uitslapen na deze drukke avond/nacht. Ik kwam pas laat thuis door het vertragen van de treinen en Fashion Week liep ook behoorlijk uit.

Ondanks dat was het een onwijs heerlijke dag in Amsterdam samen met mijn zus en heb ik genoten van het prachtige weer aan de grachten. Ik heb ook wat gefilmd en dat komt natuurlijk dit weekend online. Vandaag wil ik je mijn outfit laten zien die ik droog tijdens de Zalando’s Blogger Awards en de show van Nanine Linning tijdens Fashion Week!

outfit2Het bijzondere zelf aan deze outfit is het zijde jasje wat ik aan heb. Deze is namelijk van mijn moeder geweest en droog het tijdens haar bruiloft. Het is prachtig en zo heerlijk om te dragen. Ik draag eronder een tregging van H&M en natuurlijk mijn neppe Lita’s van H&M. Op mijn rug mijn rugzak van Victoria’s Secret en op mijn lippen deze knal kleur. Ik hou ervan om strakke items te combineren met grof en oversized en dat maakt deze outfit zo perfect voor mij.

Kan jij in Amsterdam ook zo genieten van de mooie grachten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram