Outfit ♥ Woensdag 18-06

Outfit ♥ Woensdag 18-06

foto0Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie met de outfit die ik gisteren droeg. Ik ontving namelijk een onwijs leuk pakketje van de V&D met daarin de toffe luipaard print rugzak die al super lang op mijn wishlist stond en ook mijn look a like Lita’s van de H&M kwamen binnen!

Ik ben helemaal fan van mijn High Waisted jeans van Pull & Bear, hij zit zo heerlijk en ik draag hem echt te vaak gewoon! Ik combineer het met mijn boyfriend blazer die ik kocht in Londen en voor de rest een simpele basic eronder. Ik nam mijn vriend en de camera mee en zette mijn outfit op de foto! Benieuwd naar de foto’s? Kijk mee!

outfit

outfit3

outtfit0Broek Pull & Bear Boyfriend blazer Primark Rugzak V&D Schoenen H&M Sjaal V&D

Wat vind jij van mijn outfit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram