Outfit ♥ Trendy & Cosy Winter!

Outfit ♥ Trendy & Cosy Winter!

2

De temperatuur van buiten is niks voor mij, ik ben een ongelofelijke kou kleun en het liefst draag ik drie warme winterjassen over elkaar heen om mij in te verstoppen. 

Nu is dat niet zo heel fashionable om de deur mee te verlaten, dus ik ging opzoek naar een ander idee die een stuk comfortabeler is en direct ook een stuk stylisher! Ik show je vandaag mijn outfit of the day!

1

Ik draag mijn leren jasje van Loavies die niet helemaal 100% winterproof is maar om het toch een stuk warmer te maken draag ik er mijn nieuwe poncho overheen van de Pieces. Deze is niet alleen heerlijk warm, hij ziet er ook nog is super leuk uit en heeft van die handige mouwen waardoor in deze poncho lekker kunt bewegen.

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van de broeken met een leatherlook effect. In het begin vond ik het helemaal niks maar tegenwoordig koop ik ze graag. Helaas zijn deze broeken vaak erg koud en ook het leatherlook effect voelt koud op je huid. Nu kwam ik bij de Only een variant tegen die ideaal is voor de winter. Het is een broek met stof aan de binnenkant en zijkant en op de voorkant het stoere leatherlook effect. Ik draag ze met mijn Look a Like lita’s en zo kom ik te winter door!

3

 Zowel de legging broek als de poncho komen van Zwijnenburgmode.nl, een webshop waar je terecht kunt voor een heleboel leuke merken zoals, Vila, Supertrash, Vero Moda, Esprit en nog veel meer!

4

 Wat vind je van mijn outfit? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram