Outfit ♥ Een must voor zomerse dagen – Kimono van Loavies!

Outfit ♥ Een must voor zomerse dagen – Kimono van Loavies!

kimono1De kimono trend is je vast niet ontgaan, een ideale maar ook zeker stijlvolle manier om je zomerse outfit helemaal compleet te maken.

Het is op dit moment weer even snakken naar de zon maar zolang het nog officieel zomer is geloof ik nog in het zonnetje en heb ik de zomer in mijn bol. Tijdens een heerlijke zomerse dag ,een festival of een bezoekje aan het strand is een kimono echt een ideale must om aan te doen. Het is niet alleen heel erg zomers en leuk om je outfit compleet te maken, het is ook nog is heel makkelijk en luchtig te dragen.

kimono2

kimono3Ik heb een hele leuke kimono uit de webshop Loavies met een zomerse floral print en franjes eraan, natuurlijk nam ik hem mee op vakantie om te dragen tijdens een dagje strand. Ik combineerde het over mijn high waisted short heen met een top eronder maar eenmaal op het strand was het ook een ideaal item om even lekker te dragen over mijn bikini op weg naar een strandtent.

kimono4Helaas is op dit moment de kimono die ik draag uitverkocht in de webshop maar is er nog genoeg andere keuze!

Wat vind jij van de kimono trend?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram