Outfit ♥ Een Comfi herfst met Van Tilburg Online!

Outfit ♥ Een Comfi herfst met Van Tilburg Online!

vto1Herfstkleuren, warme tinten, rode sjaals, zachte sweaters, ik hou ervan! De herfst vind ik qua fashion een geweldige tijd, vrijwel altijd spreekt mij deze seizoenmode het meeste aan.

Omdat het nog vrij zacht weer is kan je nog lekker combineren met wat zomers items en een tintje herfst. Ik heb dat gedaan en combineerde mijn twee heerlijke nieuwe sweaters die ik bestelde bij Van Tilburg online met een fijne jeans, witte sneakers en een heerlijke sjaal. Van Tilburg Online is een webshop waar ik al een aantal jaren ervaring mee heb. De webshop verkoopt onwijs veel leuke fashionable items van een hoop merken. Betaalbaar tot wat luxer, merken als Supertrash, Esprit en Josh V, alles is er te vinden. Ook twee hele leuke sweaters van Vero Moda en Only. Ik ben dol op truien en nu het weer nog een beetje lekker is vind ik een trui dragen perfect i.p.v. van een jas!

vto2Allereerst wil ik je de trui van Only laten zien. Deze is heerlijk comfi en heeft van die zachte teddy stof aan de binnenkant. Ik vond vooral de print van het grote mops hondje onwijs schattig de kleur grijs een ideale kleur om te combineren. Ik heb gekozen voor maat M zodat de trui heerlijk comfi zit!

De trui is verkrijgbaar in twee verschillende prints en in diverse kleuren voor €19,95

vto3Truien kun je niet genoeg hebben en zodra het er heerlijk uitziet en de kleur ook nog is helemaal in mijn smaak kan ik het niet laten liggen. In de webshop zag ik namelijk deze gemêleerde grijze /witte trui van Vero Moda. Hij is grof gebreid en heeft nog een leuke rits detail op de achterkant. Omdat donker grijs echt een ideale kleur is om te combineren in de herfst en de winter bestelde ik deze trui en combineerde het met de onwijs toffe sjaal van Pieces die ook verkrijgbaar is in de webshop! Ook weer ging ik voor maat M zodat de trui goed en comfi voor mij valt en dat ik hem aan een zijde in mijn broek kan stoppen.

De Vero Moda trui kost €12,95 de Pieces sjaal €19,95

vto4Nog een leuke tip! Vanaf 6 Oktober is er weer een hele toffe winactie bij Van Tilburg Online. Je kan namelijk kans maken op 1 minuut gratis winkelen, hoe tof is dat. Hou daarom de website 6 okt. goed in de gaten!

vto5De service bij Van Tilburg Online is ontzettend fijn, je hoeft geen verzendkosten te betalen en voor 15:00 besteld is morgen al in huis. Je kleding komt dan netjes aan in een mooie doos!

Heb je ook zin om alvast wat herfst kleding in te slaan?
Neem dan een kijkje bij Van Tilburg Online!
Bekijk hier de actie pagina voor de winactie!

Ben jij ook dol op lekkere comfi truien en herfstige sjaals?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram