Oude theekopjes | Een kijkje in mijn keuken

Oude theekopjes | Een kijkje in mijn keuken

Oude theekopjes, vintage Engels servies met allerlei tierelantijntjes, gouden randjes en beschilderd met bloemen, ik ben er dol op! In mijn servieskast in de keuken heb ik dan ook een aantal mooie exemplaren staan, gewoon om naar te kijken, voor de sier en om even bij weg te dromen.

Op de rommelmarkt kom je genoeg mooie oude theekopjes tegen en met een beetje geluk heb je nog een mooi merkje te pakken ook. De afgelopen weken heb ik op de rommelmarkt echt een paar mooie exemplaren gescoord en niet meer dan 50 per stuk betaald. Hoe tof is dat?


Ben je ook dol op mooie kopjes? Neem dan zeker een kijkje op de rommelmarkten en natuurlijk in de kringloopwinkels. Ze staan er vol mee!


Wat vind jij van vintage kopjes?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 11:01

  Wat een supermooie foto’s! Deze mooie kopjes doen me aan vroeger thee drinken bij mijn oma. Goede tip om eens op rommelmarkten te kijken. Helaas heb ik in mijn huidige keuken geen plek om alles mooi uit te stallen maar wellicht komt dat nog! 🙂

 2. 29 augustus 2017 / 09:31

  Echt zo mooi 😉
  Met wat maak jij ze schoon voordat je zelf gebruikt?

  Xoxo

  • 29 augustus 2017 / 10:14

   Ik was ze heel goed af met afwasmiddel maar daarna gaan ze de kast in. Ik gebruik ze zelf niet 🙂

 3. 29 augustus 2017 / 08:39

  Toffe kopjes! Ik heb zelf een enorme serviescollectie, waaronder ook een volledig Engels servies. Wit met gouden randjes en roze bloempjes, héél erg mooi. 🙂

 4. 29 augustus 2017 / 08:22

  Wat ontzettend schattig! Ik heb ook een paar van dat soort kopjes, maar helaas gebruik ik ze niet echt… Ik drink ontzettend veel thee, en dan is een grote mok veel handiger! Maar voor een high tea is dit perfect!

 5. 29 augustus 2017 / 07:16

  Ik hou ook zo veel van oud servies! Ik heb laatst een heel erg retro setje gezien die ik zo graag zou willen hebben. Zou er niet uit durven te drinken echter!

 6. 29 augustus 2017 / 06:27

  Wauw, wat zijn ze onwijs mooi! En dat voor zo weinig geld. Het blijft zo leuk om dit soort gouden vondsten in de kringloopwinkel of op de rommelmarkt te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram