& Other Stories Lipstick || Ninon Pink

& Other Stories Lipstick || Ninon Pink

1

Tijdens mijn bezoekje aan de & Other Stories in Antwerpen kwam ik een lipstick tegen die direct mijn aandacht trok. Ik had zelf nog geen ervaring met de make-up van & Other Stories maar toen ik hem op mijn hand ging testen was ik direct om.

Het gaat om een Lip Colour in de kleur Ninon Pink, knal roze en een echte eye-catcher. Vandaag laat ik hem zien. Kijk mee!

2

Je ontvangt je lipstick in een leuk kartonnen doosje met daarop groot de naam van de lipstick, in dit geval ‘Ninon Pink‘. Bij de & Other Stories heb je een hele hope mooie kleuren te vinden.

4

De lipstick zelf zit in een zilveren huls met aan de onderkant subtiel & Other stories geschreven. Verder geen poespas en daardoor heel stijlvol.

5

3

Hieronder de swatch van de lipstick en zoals je kunt zien was ik heel erg verrast van de pigment die eraf kwam, de roze kleur knalt eraf en doet mij een beetje denken aan mijn MAC lipstick Kelly Yum Yum7

Ik kijk een beetje ongemakkelijk op deze foto maar ik draag een nekkraag en dat is best een beetje wennen en niet bepaald fijn bij het maken van foto’s. 

Net als op de swatch op mijn hand, knalt ook de kleur van mijn lippen af. Prachtig!

8

Ik kan niet wachten om nog een keer een bezoekje te brengen aan de & Other Stories en mij te richten op de andere make-up producten. Ik ben zo enthousiast over dit product dat ik zeker meer wil. De kleur, de substantie en de textuur zijn helemaal top, mijn lippen voelen zacht. De huls ziet er mooi uit en de lipstick blijft mooi op zijn plek. Helaas niet echt longlasting maar daar kijk ik in dit geval doorheen. Naast de lipstick kocht ik ook een lipgloss, deze is ook ontzettend mooi ondanks dat ik er nooit z’n liefhebber van ben. 6

Gekocht voor €15,-

Heb jij ervaring met de make-up van & Other Stories? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram