Ormonde Jayne – Discovery Set

Ormonde Jayne – Discovery Set

1

Afgelopen week ontving ik van Ormonde Jayne de prachtige Discovery Set, een set die bestaat uit 12 miniatuur eau de parfum sprays met beschrijving van elke geur in een prachtige zwart gouden doos…

Ormonde Jayne, Linda Pilkington oprichster van Ormonde Jayne in London. De filosofie van dit bijzondere parfumhuis berust op karakteristieke klasse, authentieke luxe, elegantie en schoonheid. Door mooie en fijne geuren te combineren met bijzondere ingredienten die niet allerdaags worden gebruikt in de parfumindustrie, onstaan er prachtige en vooral heerlijke geuren.

Deze doos is natuurlijk een heerlijk cadeautje om te krijgen, de doos kun je aan een kant openschuiven zodat de 2 kanten eruit komen. Aan de ene kant vind je het kaartje met de beschrijving van de geuren en over Ormonde Jayne en aan de andere kant de 12 miniaturen.

2

3

4

Op iedere bladzijde staat de naam en een korte omschrijving van de geur met daarbij de ingredienten. Een voorbeeld van een omschrijving zie je hieronder:

OSMANTHUS

(A fruity floral White flower from Japan and China)

Lika a deliciously crisp spring day, this uplifting creation with Japanese Osmanthus absolute is a beautifuly compounded bouguet of flowers, embellished with golden citrus notes. Layered on a bed of Egyptian sweet herbs it is intense, fresh and yet uncomplicated.

Top: Pomeleo, Davana ( sweet Egyptian herb) and Pimento.
Heart: Osmanthus Absolute, Water Lily and Sambac (Indian Jasmine)
Base: Cadar Wood, Labdanum Resin, Musk and Vetiver

5

Aan de andere kant van het doosje zitten natuurlijk de miniatuur flesjes, 12 op een rij. De ene iets donkerder dan de andere maar verder zien ze er het zelfde uit. Op de flesjes staat de naam van de geur, zodat je precies kunt zien in het boekje met welke geuren en ingredienten je te maken hebt.

7

Nog een voorbeeld van een van de geuren:

ORRIS NOIR

The Iris flower is named after the Greek Goddess of the rainbow, the messenger of the Gods and the Black Iris of Amman is the Royal symbol of the Kings of Jordan. Thriving in a landscape of ample sun, it is a rich, purple black flower of smouldering Beauty.

This dark, spicy oriental scent is for those who wants to leave their mark. A spellbinding perfume, orris Noir is a rich, seductive aria of unmistakable individuality. A truly entrancing parfume, Orris Noir is not or Shrinking violets.

Top: Davana, Pink Pepper, Coriander Seed and Bergamot
Heart: Iris, Sambac Absolute, Pimento Berries and Bay
Base: Incense, Myrrh, Patchoulli, Chinese Cedar and Gaiac

8

9

Zelf vind ik dit zo’n ontzettend leuk cadeau, ik heb nog niet een favoriet gevonden want alle geuren hebben wel iets bijzonders wat ik lekker vind. Het is wel iets waar je zuinig mee om moet gaan omdat ze maar een paar ml bevatten.

Wil je meer informatie over de prachtige producten van Ormonde Jayne, neem dan een kijkje op deze heerlijke website.

Ben jij bekend met Ormonde Jayne? Wat vind jij van deze set?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram