Oriflame VIP Night Eau de Parfum!

Oriflame VIP Night Eau de Parfum!

1Een geur omschrijven vind ik een van de moeilijkste dingen om te doen omdat het zo persoonlijk is…

Een geur moet je aanspreken, het moet bij je passen en je moet het zelf ervaren. Juist daarom is het zo lastig om een artikel erover te schrijven. Toch wil ik je proberen een indruk te geven de nieuwe parfum ‘Vip Night’ van Oriflame.

2Vip Night is een luxe geur van Oriflame die alle bijzondere momenten uit het leven symboliseert. De geur is sensueel en moet voelen als een dure fles champagne. Kortom een geur die je meeneemt over de rode loper en waarbij jij het VIP gevoel krijgt.

3De fles vind ik erg stijlvol, hij is niet overdreven maar mooi elegant. De dop heeft een laagje goud net als de spuitdop. Door deze details krijg je direct de indruk dat het gaat om luxe.

De geur blijft redelijk lang hangen, hij vervaagt langzaam maar je blijft hem nog een lange tijd ruiken. De geur is fris en maar tegelijk ook warm en vertrouwd.

♥ Topnoot

sappige peer en grapefruit

♥ Het hart

oranjebloesem, jasmijn en ylang ylang

♥ De basis

vanille, sandelhout en patchouli

5Ik vind de geur zelf erg lekker en vooral een geur die ik in de avond uren zal dragen. De meeste geuren die ik van Oriflame heb geprobeerd zijn zeker top. De kwaliteit is goed en de prijzen allemaal lekker betaalbaar. Ook de flacons vind ik er altijd goed uitzien.

 Normaal verkrijgbaar voor €29,- nu is de webshop voor €16,99

Heb jij ervaring met de geuren van Oriflame?
Hou je meer van een frisse, warme of zoete geur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram