Oriflame | Tenderly Promise

Oriflame | Tenderly Promise

11

Vandaag wil ik je kennis laten maken met een nieuwe geur van Oriflame, Tenderly Promise. Deze heerlijke frisse geur zit gehuld in een prachtige flacon die straalt op iedere make-up tafel  en waarmee je ook een goed doel steunt!

Het is een nieuwe geur die in samenwerking met de World Childhood Foundation is bedacht. Voor elke verkochte flacon gaat er een donatie naar de Worl Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen!

Dankzij deze donaties worden kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn geholpen om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst. En dat is natuurlijk ontzettend mooi om te horen en om hier aan mee te werken! 02

Deze geur kan ik omschrijven als een onwijs lekker vol bloemenboeket met heerlijke frisse, vrouwelijke geuren. Mijn favoriete geuren pioenroos en musk maken deze geur echt tot een grote favoriet van mij voor in de zomer. Hij is heerlijk zacht, fris en toch zoet genoeg en je kan er eigelijk geen genoeg van krijgen. Daarnaast zit de geur ook nog is in een prachtige flacon en straalt het echt zomerse liefde uit.

Daarnaast vind ik de inspiratie achter deze geur erg bijzonder.

Het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment – een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.

03

Tenderly Promise  is een elegante witte bloemengeur, die de belofte van onvoorwaardelijke liefde symboliseert.

04

De geur is opgebouwd uit:

Topnoten:
citroen, perzikbloesem, roze peperkorrels
Hartnoten:
Witte Lelie, lelietje-van-dalen, pioenroos
Basisnoten:
sandelhout, musk

Een rij met allemaal heerlijke ingrediënten die ik persoonlijk graag zie in een zomers parfum. Ben je ook opzoek naar een geur die match bij zomerse dagen, in een prachtige flacon en waarmee je ook nog een goed doel steunt? Dan is de Tenderly Promise de moeite waard.

05

Tenderly Promise is vanaf morgen (12 juni) verkrijgbaar in een Eau de Toilette Spray €29,00/50 ml.

Wat is jouw favoriete geur op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram