Oriflame – Tender Care Almond

Oriflame – Tender Care Almond

tc1

Al een enorme lange tijd ben ik helemaal weg van de Tender Care van Oriflame, ook wel de wel bekende wonderpotje!

Het wonderpotje van Oriflame is echt een alles in 1 product. Deze zachte balsem kan je bijna voor alles gebruiken. Droge plekje, ruwe handen, kloofjes, wondjes, droge lippen, dit product kan alles aan.

Bij mij zit de naturel standaard in mijn tas en heb ik ook een bij mijn make-up tafel om mijn droge lippen te beschermen voor ik ga slapen en weer opsta. Nu heb ik kennis mogen maken met een ander variant van de Tender Care namelijk de Almond.

tc2

Deze luxe balm is rijk aan huidverzorgende oliën en heeft een subtiele amandelgeur waar ik persoonlijk erg van hou. Het potje is het zelfde qua vorm, alleen de kleur en de geur is anders.

Naast dat dit product gewoon hartstikke fijn is, vind ik het er ook altijd zo schattig uitzien. Wat jij?

tc2

Ingrediëntenlijst:

petrolatum, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, cera alba, paraffin, acetylated lanolin, cetyl alcohol, parfum, tocopheryl acetate, glyceryl caprylate

De meest actieve Ingrediënten :

Bijenwas, vitamine E en amandelolie

balm1

Op de onderste foto heb ik een beetje balm op mijn hand gedaan, de balm is heel zacht, transparant en laat een licht vettig laagje op de huid. Als je erover heen wrijft voel je dat het zacht is maar niet plakt en dat is een natuurlijk een voordeel. Heb je last van droge of ruwe plekje op je lichaam dan is een beetje protecting balm al ideaal. Wanneer de balm in aanraking komt van warmte van je hand wordt het lekker zacht waardoor uitsmeren heel makkelijk gaat. Je hebt niet veel product nodig waardoor je er lekker lang mee kunt doen!

balm2

De wonderpotjes zijn online verkrijgbaar in de webshop van Oriflame. De Almond is verkrijgbaar voor 9,95 EUR. Let op: Er zijn af en toe leuke kortingen rondom dit wonder product!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram