Oriflame ||Swedish Spa Limited Edition!

Oriflame ||Swedish Spa Limited Edition!

00

Het merk Oriflame ken ik al ontzettend lang en iedere keer opnieuw raak ik verrast door de fijne producten. Make-up, heerlijke geuren en verzorging, Oriflame heeft het allemaal. 

Zo ook de heerlijke Swedish Spa lijn waarvan nu een heerlijke nieuwe LE variant is met Bergframboos, Salie en Vitamine C. Ik heb de producten mogen ontvangen om te proberen en ben eraan verkocht. Een en al sensatie onder de douche en erna! Kijk mee!

oriflameDe nieuwe, limited edition-lijn van Oriflame Swedish Spa bevat zoals ik al aangaf Bergframboos, Salie en Vitamine C als belangrijkste ingrediënten. Deze krachtige werkstoffenmix zorgt ervoor dat de diepere huidlagen van de lichaamshuid worden gerevitaliseerd en verstevigd.  Maar dat niet alleen, de geur van deze samenstelling is werkelijk geweldig, heerlijk fris en ideaal om je dag mee te beginnen. Als ik aan de producten ruik denk ik aan zomer, fruit en een heerlijk frisse cocktail!

Er zit een systeem achter deze drie nieuwe heerlijke producten dat bestaat uit drie stappen:

Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Wash €12,-

02

Stap 1 is het exfolieren van de huid. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijdert en dat je huid wordt verfrist en gereinigd. In deze fles met body wash zitten hele kleine deeltjes die hiervoor zorgen.

d

Oriflame Swedish Spa Exfoliating Massage Bar €5,-

o1

Stap 2 is het stimuleren van de huid en dat kan met behulp van deze massagebar. Deze romige massagezeep stimuleert de doorbloeding van de huid en reinigt de lichaamshuid zonder uit te drogen. Een stuk zeep zoals we die allemaal wel kennen maar dan met aan een zijde bolletjes die zorgen voor een ‘massage’ effect. Na gebruik leg je hem weg op een zeepplankje en pak je hem de volgende douche buurt er gewoon weer bij.

a

b

Oriflame Swedish Spa Anti-Cellulite Gel-Cream €12,-

En de laatste stap in het spa-ritueel is het aanbrengen van de Anti-Cellulite Gel-Cream. Deze gelcrème pakt cellulite effectief aan en zorgt voor een stevige, zachte en veerkrachtige lichaamshuid. Deze gel/crème is onwijs zacht en trekt lekker snel in de huid en heeft ook weer die fantastische frisse zomer geur!

03

cWanneer je alle drie de producten hebt gebruik voel je je echt als herboren. Het is z’n lekker beauty ritueel waarmee je je lichaam en geest echt een boost geeft. Ik ben zelf helemaal weg van de geur en op dit moment zijn ze niet uit mijn badkamer weg te slaan. De massagebar vind ik ook leuk, dit had ik nog niet eerder gebruikt maar ik vind het zeker fijn. Een heerlijke limited edition van Oriflame!

oriflame

De nieuwe limited edition Swedish Spa-lijn is verkrijgbaar tot en met ca. juni 2015
Verkrijgbaar via Oriflame

Heb jij ervaring met de Swedish Spa collectie van Oriflame? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram