Oriflame p.s I Love You Soap Bar!

Oriflame p.s I Love You Soap Bar!

zeep1Zeepjes vind ik altijd lekker, waar ik ook kom als er zeepjes aanwezig zijn geeft mij dat op een of andere manier een fijn gevoel. Ik schreef vlak voor kerst al een review over een super schattige kerstboom zeepje van Oriflame en nu zijn ze terug met eentje speciaal voor Valentijnsdag...

Dit zeepje is hoe kan het ook anders lief roze van kleur en in de vorm van een hartje. Op het zeepje zelf staat P.s I Love You!

zeep2Het zeepje is vrij groot (75g) waardoor je er lekker lang mee kunt doen. De geur omschrijf ik net als de parfum van de Valentijnsdag collectie, vrij zacht en zwoel. Ik vind de geur zelf erg prettig en ik merk dat na gebruik mijn handen lekker zacht aanvoelen. Dit zeepje krijgt een fijn plekje bij mijn andere zeepjes in de badkamer en iedereen die hem wilt gebruiken krijgt een beetje liefde hiermee!

zeep3

zeep4Verkrijgbaar in de webshop van Oriflame voor €3,-

Vind jij zeepjes ook zo schattig?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram