Oriflame || My Naked Truth

Oriflame || My Naked Truth

o2

Iedere keer wanneer ik een parfum vertel ik erbij dat ik het een lastig onderdeel vind van een blog. Parfum is zo persoonlijk en moet je echt zelf ervaren in het echt om pas overtuigd te zijn. 

Nu heb ik sinds kort een parfum in mijn stash die ik echt ontzettend lekker vind voor het voorjaar en die ik je graag wil laten zien. Kan je wel wat voorjaar gebruiken na de storm van gisteren? Kijk dan mee!

o1

Het gaat om een Eau de Toilette van Oriflame, My Naked truth. De flacon waarin deze geur verstopt zit vertelt het verhaal erachter.

De eenvoudige, rechte lijnen van de randen, gecombineerd met de vrouwelijke vormen van het ovaal, creëren een uitstraling van balans en evenwicht. Het midden is transparant om te visualiseren dat innerlijke schoonheid de enige echte waarheid is – niets blijft verborgen! Tegelijkertijd beschermt de krachtige buitenrand het kwetsbare innerlijk.

Persoonlijk vind ik het flesje echt heel vrouwelijk. Het schattige pastel roze kleurtje in combinatie met het doorzichtige binnenstuk maakt de fles stijlvol om te decoreren tussen mijn andere parfums.  Ook geeft de dop mij een soort uitstraling van een strik op een of andere manier, heel leuk!

o2

De inspiratie achter deze nieuwe geur is de katoenbloem. Ongeveer twee maanden na planten verschijnen er knopjes in de katoenplant en wanneer deze opengaan verschijnen er bloemblaadjes die variëren van crèmewit en geel tot poederroze. Uiteindelijk ontstaat er onder de warme zon wollige katoenbolletjes. Met dit als visioen creëerden de parfumeurs van Oriflame een subtiel en verfijnd katoenbloem akkoord, in eenvoud, zacht en teer als het meest pure witte, frisse katoen.

Met als resultaat ‘My Naked Truth‘.

 

o3

De geur is ontzettend zacht en daarom zo lekker voor komend seizoen. In de lente kies ik snel voor een zachte, frisse bloemengeur en daarom past deze goed bij mij. De geur is daarnaast heel subtiel en zeker niet overheersend. De geur blijft redelijk hangen maar het is nou ook zeker geen straf om het leuke flesje er weer even bij te pakken om de geur wat intenser te maken. Lekker bloemig, fris en zacht, kortom zeker een blijvertje! 

04

Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette is verkrijgbaar voor € 39,00/50 ml.

Heb jij ervaring met de geuren van Oriflame?
Welke geur draag jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram