Oriflame – More by Demi – Princess Pink

Oriflame – More by Demi – Princess Pink

lipstick1

Als een echte lipstick junk vind ik het geweldig om nieuwe lipproducten te proberen, nieuwe favoriete springen als paddestoelen uit de grond en ook vandaag wil ik jullie kennis maken met een echte favoriet, namelijk de princess pink…

De Princess Pink is een lipstick van Oriflame uit de More By Demi lijn, alleen de verpakking sprak mij al aan toen ik nog niet eens de kleur had gezien.

De lipstick zit in een gouden huls waarvan ik eerst dacht, hoe krijg ik die nou in hemelsnaam open… En jawel prutsen en met een klink systeem aan de onderkant klik je zo de lipstick na boven toe.

lipstick2

lipstick3

Dit ideale roze princessen kleurtje is een must voor in je tas. Ik als liefhebber van roze heb hem dan ook direct toegevoegd aan mijn dagelijkse make-up stash want, wauw wat is hij mooi, ik voel mij een echte princes!

lipstick4

lipstick5

Swatches

lipstick6

lipstick7

 Lief roze kleurtje, die totaal niet droog aanvoelt op de lippen en een mooie shine achterlaat. De More by Demi lipstick is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren:

  • Hollywood Red
  • Coral Red
  • Princess Pink
  • Pink Drama
  • Cherry Delight
  • Daring Brown

De lipstick kost 18 EUR en is verkrijgbaar in de webshop van Oriflame!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram