Oriflame Giordani Gold Opulent Night Pearls

Oriflame Giordani Gold Opulent Night Pearls

p1Mijn gezicht voorzien van een highlighter zit standaard in mijn make-up routine. Ik vind het zelf erg mooi en een toevoeging aan mijn look. Ook wanneer ik highlighter draag ontvang ik er vaak complimenten over…

Vandaag wil ik je kennis laten maken met een Highlighter van Giordani Gold, de Opulent Night Pearls. Het is niet de eerste keer dat ik de Pearls van Giordani Gold ben gaan proberen. Twee geleden schreef ik over een andere variant al een artikel (let niet op de slechte foto’s) toen was ik al enthousiast en verrast. Tijd om kennis te maken met deze nieuwe versie.

p2Het doosje is goud en van plastic, de bovenkant is voorzien van het printje wat ook op de lipsticks van de Opulent Night collectie terug komt. Wanneer je het doosje open maakt tref je een sponsje aan die de pareltjes beschermd en een spiegeltje.

p3De parels zijn in drie harmoniserende tinten om je teint te verlichten met een glinsterende finish.

p4De parels zijn te gebruiken op het hele lichaam, de meeste plekken om highlighter aan te brengen zijn:

gezicht
jukbeenderen
T-zone
onder de wenkbrauwen
decolleté
sleutelbeenderen
rug partij.

p5Hieronder zie je het resultaat op mijn jukbenen, ik ben subtiel met mijn kwast over de bolletjes gegaan en vervolgens mijn jukbenen voorzien van een mooie highlighterhighlighterIk vind het resultaat erg mooi en subtiel aanwezig. Het nadeel van bolletjes vind ik zelf dat ze vaak in de kwast blijven zitten. Om dit te voorkomen gebruik ik met zulke producten een platte kwast. Een highlighter doet zoveel met je look en helemaal met de feestdagen is het een mooie toevoeging!

De pareltjes van Giordani Gold zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame.
Normaal voor €30,- nu verkrijbaar voor €17,99

Draag jij wel is een highlighter?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram