Oriflame Giordani Gold ♥ Opulent Night Lipsticks

Oriflame Giordani Gold ♥ Opulent Night Lipsticks

ori1De Giordani Gold Opulent Night Lipsticks zijn nieuwe limited editions lipsticks van Oriflame. Direct was ik verrast door de prachtige hulsen en de intens warme najaars kleuren…

Het gaat om 3 varianten in warme kleuren, persoonlijk ben ik er dol op en helemaal in het najaar en tijdens de feestdagen is het echt de kleur die ik er graag bij pak.

ori2De lipsticks zijn crèmige met een glans van witte saffier. Toegevoegd aan de producten is NourIntense Olie, wat rijk is aan vitamine E, het behoudt de natuurlijke vochtbalans en houdt de lippen zacht en gehydrateerd.

Dat is ook direct wat het product uitstraalt, ze zien er sheer, zacht en verzorgend uit.

ori3Het gaat om 3 kleuren:

Crystalline Maroon
Lustrous Cerise
Precious Pink

ori4Crystalline Maroon

Dit is de warmste kleur van de 3. Hij heeft een beetje een rood/paarse gloed.

ori5Lustrous Cerise

Deze kleur doet mij denken aan een bosbessen. Ik vind het een prachtige warm paarse kleur met een snufje roze erin.

07Precious Pink

Ik denk zelf dat dit de kleur is die bij de meeste een favoriet zal zijn. Het is een onwijs mooie kleur met roze en paars.

ori8Hieronder zie je de swatches van de producten.

lipstick0Lustrous Cerise

lipstick1Precious Pinklipstick2Crystalline Maroon

lipstick3Ik kan echt moeilijk een keuze maken als ik moest kiezen welke ik het mooiste vind. Ik vind ze alle 3 top en heerlijk om te dragen. Het is net alsof je een goed verzorgende lipbalm op hebt met een prachtig intense kleur. Ik ben er fan van!

Hou je niet van een glans op je lippen dan zijn deze producten helaas niks voor jou. Ze zijn namelijk zo glanzend als een lipgloss, zo verzorgend als een lipbalm en zo intens als een lipstick! Ohja, ben je dol op die zoete Gum beertjes van Haribo dan zijn deze producten zeker iets voor jouw, ik vind ze daar namelijk naar ruiken.

ori6De Lipsticks zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame
normaal voor €15,- per stuk
nu voor €9,99 per stuk!

Heb jij ervaring met Oriflame?
Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram