Oriflame || Giordani Gold Jewel Lipsticks!

Oriflame || Giordani Gold Jewel Lipsticks!

lipsticks

De jewel lipsticks van Giordani Gold vind ik echt geweldig, de hulzen van deze lipsticks zijn namelijk gehuld in goud en dat vind ik prachtig. 

De jewel lipsticks zijn niet nieuw van Giordani Gold maar er zijn wel 5 nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. Ik heb deze mogen ontvangen voor mijn blog, en vandaag laat ik ze aan jullie zien. Kijk mee!

g1

5 nieuwe kleurtjes gehuld in een huls van goud. Maar voor je bij de lipsticks komt ontvang je ze in een kartonnen doosje. Ik vind het persoonlijk altijd een extra luxe wanneer een lipstick nog is extra verpakt zit.

g3

De lipsticks hebben een kasjmiermachte finish en een hydraterend effect op je lippen. Ze voelen namelijk bij het aanbrengen ontzettend zacht aan en smeren als boter op je lippen. Daarom vind ik ze zelf heel erg fijn om te dragen, omdat het gewoon voelt als een verzorgende balsem.

Verder beloven de lipsticks intens van kleur te zijn met een langhoudende dekking. Als ik heel eerlijk ben vind ik de intensiteit door de romige textuur wat minder, maar ondanks dat toch erg mooi van kleur.

g11

De vijf nieuwe kleuren hebben de naam:

Beige Suede
Pink Delicacy
Frosted Rose
Violet Dawn
Red Attraction

g4

g5

Pink Delicacy 

Een heerlijk kleurtje voor de lente, dat was het eerste wat in mij opkwam. De kleur ziet er in de huls heerlijk roze uit en je krijgt direct zin om deze op je lippen te smeren.

g6

Beige Suede 

Beige suede is beetje een ‘Kylie Jenner’ kleur. Ik vind hem er in de huls prachtig uitzien en heel draagbaar. Het is zeker een kleur die ik in de winkel zo zou uitkiezen.

g12

Violet Dawn 

Violet Dawn vind ik prachtig. Toen ik hem uit de huls draaide was er ook een ‘wauw’ reactie. Paars is heel populair om tegenwoordig op je lippen te dragen.

g7

Frosted Rose 

Frosted Rose lijkt een beetje op Pink Delicacy, ook net zo lekker roze en vrolijk. Leuk voor het voorjaar en de zomer!

g8

Red Attraction 

Als laatste is de rode kleur, een rode kleur kan bij niemand ontbreken. Red Attraction ziet er in de huls best heavy en intens uit en is erg leuk om te dragen bij een avondje uit! g9

g10

Bij iedere lipstick is er ook een bijpassend lip pencil verkrijgbaar. Deze review ik apart en kun je binnenkort bekijken op de site!

g13

Hieronder de swatches van de lipsticks.

g15

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

Beige Suede – Pink Delicacy

01

Violet Dawn – Frosted Rose -Red Attraction 002

Beige Suede – Pink Delicacy – Violet Dawn – Frosted Rose -Red Attraction

PicMonkey Collage

Ik was al fan van de jewel lipsticks (bekijk hier een andere review) en dat ben ik nog steeds. De nieuwe kleuren vind ik mooi, misschien niet allemaal even intens maar wel ontzettend fijn op de lippen. Ze brengen fijn aan en de hulzen zijn echt sieraden voor in je tas. De nieuwe toegevoegde kleuren zijn erg leuk voor komend voorjaar/zomer en passen helemaal bij de trends van nu!

0000

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €11,99 per stuk via Oriflame.

Wat vind jij van deze lipsticks van Giordani Gold? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram