Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes

Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes

oriflame1In de zomer is het niet prettig om een zware parfum om je heen te dragen, daarom zijn lichtere geurwaters een perfecte oplossing. Oriflame komt met 4 zomerse varianten waarmee jij je lichaam tijdens warme dagen kan voorzien van een heerlijke tintel frisse geur.

Er zijn maar liefst 4 nieuwe zomerse geuren voor de vrouw en ook nog is 2 unieke geuren speciaal voor de man op basis van ultiem mannelijke geurnoten! Ik heb het over de enorme flessen gevuld met Eau de Colongne. Ik heb alle vier de vrouwen geuren die ik je graag wil laten zien. Kijk mee!

Orange Blossom

Orange blossom is de grote gele fles gevuld met sinaasappel water en een tikkeltje blossom geur. Hij is heerlijk fris en licht bloemig wat ervoor zorgt dat dit een hele fijne geur is voor warme zomerse dagen.

oriflame2Lemon

Als je van super fris houdt dan is de Lemon variant perfect. Deze groene fles is gevuld met een onwijs frisse geur van Lemon die mij heerlijk lijkt om de dag mee te beginnen. Hij geeft het gevoel alsof je op strand ligt een heerlijke cocktail te drinken.

oriflame3Lavender

Lavendel is niet direct een geur waar ik persoonlijk dol op ben maar verkeerd is die zeker niet. Hij ruikt fris en bloemig naar Lavendel. Als je van Lavendel houdt dan is dit natuurlijk een goede aanschaf.

oriflame4Red Apple

Hmm rode appeltjes. Appel geur vind ik altijd lekker, of het nu in een parfum zit, een douche gel of mijn glas drinken ermee gevuld is, appel is heerlijk. Deze Red Apple ruikt heerlijk fruitig en fris en dat maakt het mij favoriet.

oriflame5De verpakking zien er natuurlijk lekker zomers en zijn ontzettend groot. De flessen bevatten namelijk 400 ml Eau de Cologne en dat is behoorlijk wat. Wel vind ik de flessen een beetje onhandig en niet makkelijk in gebruik. Onder de grote dop zit namelijk alleen een opening zonder bijvoorbeeld een spuit knopje wat ik zelf een beetje onhandig vind en het zijn niet bepaalt lichte flessen die je even meesleurt in je tas.

oriflame7Ondanks dat ik de verpakking een beetje te groot vind zijn het wel hele handige producten voor in de zomer. Ze kunt ze gebruiken als sprankelende ‘all over body splash’ in plaats van je normale parfum of als lekkere opfrisser op je hals, de polsen en decolleté tijdens warme zomerdagen. Daarnaast voelt je huid ook nog is fluweelzacht na gebruik en een ding is zeker, je hoeft totaal niet zuinig te doen met deze royale flessen. oriflame6

Ik denk dat ik de geurwaters in kleine ‘reis verpakkingen’ ga overgieten zodat ik ze handig mee kan nemen onderweg.

oriflame8

De flessen zijn verkrijgbaar via Oriflame voor €14,- per fles.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram