Oriflame Beauty Wonder Balm

Oriflame Beauty Wonder Balm

Op dit moment kan ik niet meer de deur uit zonder een lippenbalsem, gelukkig reist elke dag mijn vertrouwde wonderpotje met mij mee, om een punt achter de ruwe plekjes te zetten, scheurtjes en die vervelende droogte…

Maar nu heb ik een nieuw product, die ook tegen deze kwaaltjes iets doet, een mooi glansje achterlaat en ook nog is in een prachtige verpakking zit!

Ik heb het over de Beauty Wonder Balm van Oriflame, dit is een beschermende en hydraterende lippenbalm met kalmerend Aloë Vera extract en vitamine A en E. Verder bevat de lipbalm pareldeeltje om voor een mooie shine te zorgen!

De balm zit in een hele handige lipstick hulsel en is makkelijk net al een lipstick aan te brengen, dus niet meer smeren met je vingers, maar gewoon met een lipstick vorm.

Hieronder zie je mij met de balm op mijn lippen, ik vind he echt heerlijk zacht en op mijn lippen geeft hij een soort nude glimmend kleurtje.

Verder maakt hij de lippen ontzettend zacht en heeft geeft geen rare geur of smaak.

Ik vind hem fijn en vooral omdat hij op een lipstick lijkt en hetzelfde in gebruik is, ik ga hem een plekje geven in mijn tas zodat ik een extra lippenbalsem bij mij hebben mocht ik aan het reizen zijn en niet mijn handen kunnen was, want dan gebruik ik natuurlijk mijn wonderpotje niet met vieze handen!

Dit product is de bestellen in de webshop en kost 8,95 EUR, het is een product waar je lekker mee kan doen, omdat een lipstick over het algemeen zuinig in gebruik is. Verder vind ik het een leuke musthave want wat ziet hij er schattig uit!

Wat vind jij van deze balm? Welke lipbalm gebruik jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram