Oriflame 2FX Overblack Mascara

Oriflame 2FX Overblack Mascara

oriflame1

Oriflame komt dit seizoen met aan paar nieuwe introducties waaronder de Oriflame 2FX Over Black Mascara die Jonas Wramell de Global Beauty Artistic Director van Oriflame ontwikkelde…

Op het eerste gezicht ziet hij er een beetje uit als een Catrice mascara als je het mij vraagt, vind je niet? Met deze 2FX Over Black Mascara van Oriflame creëer je 40% langere wimpers en tot maar liefst 9x meer volume. Daarnaast bevat de mascara ook nog 3x meer zwarte pigment dan een normale mascara. Dat belooft wat!

oriflame2

 

Dankzij het geavanceerde high-tech borsteltje kun je zelf naar wens kiezen uit deze twee spectaculaire effecten.Het zelfde systeem wat ik laatst testte van Pur Minerals en waar ik best enthousiast over was. Zo kan je makkelijk zelf kiezen welk borsteltje je wilt gebruiken en wat je wilt creëren of natuurlijk allebei.

Hieronder kan je zien wat het verschil is met de 2 borsteltjes. Het borsteltje blijft gelijk, alleen de hoeveelheid mascara veranderd. Op de eerste foto het subtiele borsteltje met een kleine hoeveelheid mascara. Dit is weer een ideaal borsteltje voor je onder wimpers vind ik persoonlijk.

oriflame3

Hieronder zie je hetgrove borsteltje met mee mascara eraan. Hij lijkt een stukje dikker maar dat komt door de laag mascara. Handig om hiermee je wimpers een boost mee te geven.

oriflame4

 Natuurlijk ben ik ze gaan testen. Links zie je mijn oog zonder mascara en rechts op de foto met mijn boven wimpers gedaan met de ‘grove’ borstel en mijn onder wimpers gedaan met het ‘subtiele’ borsteltje. Helaas ben ik niet enthousiast. Het subtiele borsteltje doet amper iets en juist de grove borstel geeft ontzettend veel mascara waardoor de wimpers snel aan elkaar gaan plakken en de neiging hebben om te kloten. Het enige positieve aan de mascara vind ik de kleur, deze is zoals ze beloven ook echt extreem zwart!

mascara-oriflame-

Helaas ondanks het toffe systeem is deze mascara toch niet zoals we hem willen hebben en zien. Ben je toch benieuwd geworden hoe het op jouw wimpers gaat uitvallen?

De mascara is verkrijgbaar in de webshop van oriflame, bevat 8 ml voor €15,-

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram