ORGANIZING & DIY | Animal Jar

ORGANIZING & DIY | Animal Jar

Een aantal dagen geleden kon je al zien dat ik van een hergebruikte glazen pot een vrolijke manier maakte om dingen in op te bergen. Dit doe ik nog even door want ik heb nog veel meer potjes over die ik wou gaan gebruiken om dingen in te organiseren.

Ik zag ze al is op Pinterest voorbij komen, de super schattige animal jars. Super simpel om te maken en ontzettend leuk. Ik ben een groot liefhebber van jam dus ik had een aantal perfecte potjes om te gaan hergebruiken. Kijk mee!


Wat heb je nodig voor de Animal Jar

 • Plastic dieren (van de rommelmarkt)
 • Glazenpotjes (bijvoorbeeld van een lege pot jam)
 • Seconde lijm
 • Spuitverf (kleur naar wens)

Aan de slag met de Animal Jar

Het maken van de potjes is natuurlijk weer heel simpel. Kies een aantal leuke plastic dieren uit en plak ze vervolgens met seconde lijm op de deksel van de potjes. Leg de deksels met de dieren op een grote krant en vervolgens spuit je met een kleur naar wens eroverheen. Doe dit in een schuur of buiten, spuitbus verf  gaat snel op andere dingen zitten en dat wil je niet en ook de geur wil je niet in huis.

Als dat gedaan is, is het natuurlijk wachten tot het opgedroogd is. Is het niet helemaal mooi effe geworden, ga er dan nog een keertje overheen tot het naar wens helemaal mooi is.


Organizing

Deze DIY & en ook de vorige heb ik natuurlijk gemaakt met een reden. In mijn keukenkast zitten heel veel feestartikelen, en bak spulletjes die ik op een leuke manier wil gaan opbergen. Je kon al zien dat ik een glazen pot gebruik voor papieren rietjes en eentje met pom poms voor mijn cupcake vormpjes. Deze mini potjes wil ik gaan gebruiken voor het opbergen van kaarsjes voor op taarten, leuke prikkertjes en wat los confetti die ik gebruik als ik cadeautjes in pak, of wanneer ik bij een verjaardag de tafel gezellig maak.

Het zijn ieder geval allemaal spulletjes die altijd in van die losse plastic zakjes zitten die bij het openen gelijk uit elkaar scheuren, ideaal dus om ze in potjes te gaan bewaren.

Hieronder het resultaat van mijn potjes. Ik vind ze super vrolijk en heel goed gelukt. Het staat gezellig en is super geordend in de kast! Naast de artikelen die ik erin heb gedaan kun je natuurlijk ook beauty producten erin op bergen, denk aan wattenschijfjes en bolletjes.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 15 november 2018 / 16:10

  Jeee, wat gaaf zijn deze, hoe kóm je er op! Love them!!

 2. 13 november 2018 / 13:52

  Deze DIY heb ik heel vroeger eens geprobeerd en was echt compleet mislukt. Ik vind het er wel zo super leuk uitzien! Hoe cute.

  • Laura Louise
   Auteur
   13 november 2018 / 16:54

   Oh wat jammer dat het toen mislukt is :O

 3. Lisa
  13 november 2018 / 10:20

  Wat zijn ze leuk!! Heel handig inderdaad om kleine spulletjes in op te bergen!
  Liefs, Lisa

 4. 13 november 2018 / 08:53

  Deze blijven leuk! Ik heb ze ook ooit gemaakt, nu nergens meer staan maar vond ze destijds ook erg schattig. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram