Oranje lippen! Yay or Nay?

Oranje lippen! Yay or Nay?

oranje0Vanavond gaan we weer voetballen en speciaal daarom is het tijd om een oranje touch aan je look te geven. Dit kan door middel van oranje nagels, die ene oranje top of een kleurtje op lippen.

Maar is het eigenlijk wel wat? Oranje lipstick? Ik heb een matte oranje kleur erbij gepakt van Barry M die ik eigenlijk alleen nog maar heb gebruikt voor een swatch en verder nog nooit echt heb gedragen. Ik weet het eigenlijk niet zo goed, is oranje nou Yay or Nay?

oranje2  oranje5Als ik op internet naar inspiratie zoek kom ik plaatjes tegen wat mij wel erg aanspreekt, oranje is een mooie kleur maar het is een kleur die je wel echt moet staan.

weheartitBron

Hieronder mijn lippen in oranje. Aan de ene kant vind ik het leuk en lekker zomers ogen, maar aan de andere kant vind ik het ook weer helemaal niks. Ik weet echt niet wat ik met de kleur oranje moet.

oranjelipstick

De lipstick is trouwens nummer 54 en een matte lipstick van Barry M, de pigment van de lipstick is onwijs goed maar helaas wel wat aan de droge kant.

oranje3

Wat vind jij van oranje lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram