Opzoek naar de perfecte winterjas! Mijn favorieten!

Opzoek naar de perfecte winterjas! Mijn favorieten!

Online shoppen vind ik heerlijk en al helemaal als het buiten regenachtig en grijs weer is. Lekker comfi kleding aan, grote kop thee, achtergrond muziekje erbij en opzoek naar leuke items om mijn garderobe mee aan te vullen.

De zomerkleding kan volgens mij wel opgeborgen worden en de herfst/winteritems mogen weer tevoorschijn komen. Ik draag ontzettend graag van die lekkere warme truien en hiervoor heb ik al een hele plank ingericht en eigenlijk is mijn kast best al wel ‘herfstproof’. Toch ontbreekt er 1 belangrijk ding en dat is een jas. Een heerlijke jas waar ik de komende koude dagen in kan gaan wonen. Een goede reden om het internet op te duiken en opzoek te gaan.

Waar begin je met zoeken?

Het online web is ontzettend groot en voor je het weet ben je de weg kwijt. Er zijn genoeg prachtige jassen te vinden maar het prijskaartje wat eraan hangt is natuurlijk belangrijk, teveel betalen willen we niet en daarom is Kledingkopen.nl de perfecte plek om te beginnen. Dit is namelijk de site waar prijzen met elkaar worden vergeleken en zo betaal je voor een item van een bepaald merk nooit teveel. Onderaan de producten staat namelijk een prijzentabel waar je gemakkelijk en snel kunt zien welke webshop de jas het goedkoopste aanbied. Hoe handig is dat? Kledingkopen.nl heeft een gemakkelijke zoekfunctie waar je op fashion gebied alles kunt vinden bijvoorbeeld jurken, broeken, schoen en waar ik naar opzoek ben, damesjassen.

Mijn favorieten!

Ik heb al wat uurtjes rondgesnuffeld en heb een aantal favoriete jassen bij elkaar gevonden. Qua stijl weet ik totaal niet wat ik wil, het liefst wil ik onderstaande jassen allemaal omdat ze perfect zijn om mee af te wisselen en te stijlen. De jassen die ik heb uitgezocht zijn perfect voor komend winterseizoen en passen helemaal bij de trends van 2018. Of je nu zin heb in stoer en sportief of stijlvol, met deze jassen zit je altijd goed. Nu alleen nog een keuze maken welke het gaat worden. Ik vind ze namelijk allemaal heel erg leuk…

Welke is jouw favoriet? En heb je al een winterjas gevonden?
Was je al bekend met Kledingkopen.nl?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 22 september 2017 / 11:49

  Oeh, zitten echt hele leuke tussen! Ik ben nog opzoek naar de perfecte jas, dankjewel voor de tip!

 2. 20 september 2017 / 15:36

  Zo een Vila jas vind ik wel heel erg mooi. Ik heb toevallig vorig jaar een jas gekocht voor best wel veel geld dus die is nog heel mooi haha

 3. 20 september 2017 / 13:55

  Ik vind die Vila jas echt super mooi! Netjes maar toch met capuchon. die ga ik onthouden!

  • 20 september 2017 / 14:15

   Ja dat vind ik nou ook van de Vila jas, een capuchon is zo fijn in de winter en inderdaad ziet de jas er toch stijlvol uit!

 4. 20 september 2017 / 11:51

  Die jas van Ted Baker vind ik al heel lang zo ontzettend mooi! Ik heb de beige eens besteld, maar ik vond dat ‘ie bij mij niet zo mooi stond. Deze groene kleur vind ik echt heel tof. Dit jaar ga ik weer eens op zoek naar een nieuwe winterjas.

  • 20 september 2017 / 13:17

   Oh wat jammer zeg, de beige vind ik zelf ook heel erg mooi!!

 5. 20 september 2017 / 08:52

  Wat grappig dat alle jassen zo totaal verschillend zijn van stijl! Ik vind die van Ted Baker gorgeous 🙂

  • 20 september 2017 / 09:44

   Haha ja ik vind ze allemaal zo leuk en zo verschillend. Dat maakt het kiezen ook zo lastig 😛

 6. 20 september 2017 / 08:28

  Wat een mooie exemplaren! Ik vind die van Ted Baker echt prachtig. Ik heb die van Only (rechtsonder) sinds vorig jaar zelf! De kleur valt wel een stukje anders uit, maar hij is wel heerlijk warm.

 7. Donna
  20 september 2017 / 07:26

  Die Ted Baker jas!!! <3

 8. 20 september 2017 / 07:18

  Het is werkelijk waar niet te geloven, maar uiteraard…..kies ik weer de duurste jas uit! In één oogopslag keek ik naar de jassen en ik dacht; Ja, die trenchcoat met die strik. Maar ik bestierf het wel toen ik de prijs zag haha;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram