Opvallende Matte lipproducten!

Opvallende Matte lipproducten!

01Matte lipproducten zijn niet meer weg te denken bij de make-up merken. Lipsticks die niet een glossy laag achterlaten maar juist een mat strak effect. 

Ik ben zelf een groot liefhebber van matte lipproducten omdat het resultaat er vaak stijlvol en classy uitziet. Ik heb een aantal liproducten in mijn stash die je lippen een matte effect geven en het leek mij wel leuk mijn opvallendste varianten te laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

Maybelline Superstay 14H MegaWatt Lipstick – Flash of Fuchsia

05

Een van de lipproducten die echt de hele dag op je lippen blijft zitten en zelfs de volgende ochtend nog sporen achterlaat is de Superstay 14H MegaWatt lipstick van Maybelline. Dit geweldige product heb ik in een fel roze fuchsia kleur en is echt een knaller op je lippen. Als ik deze s’ochtends aanbreng hoef ik niet bang te zijn dat ik een paar uur later geen kleur meer op mijn lippen heb, deze lipstick in de variant Flash of Fuchsia blijft van begin tot eind een toppertje.

Verkrijgbaar bij de drogist.

1

Sleek Matte Me – Petal 

03

Een product waar ik een jaar geeleden een review over schreef en wat nog steeds vaak mijn aandacht trekt is de Lip Cream Petal van Sleek. Dit is een lipproduct in de vorm van een lipgloss maar die het effect heeft van een lipstick en mat opdroogt. Ik heb deze in de kleur Petal, licht roze en erg populair onder veel beautylovers. Het nadeel van deze lip cream is wel dat hij erg aanwezig voelt op de lippen maar het effect wat hij geeft is erg mooi.

Oa. verkrijgbaar bij StijlID.

2

MAC Silly

02

MAC Silly heb ik uit een LE collectie van MAC en is echt een opvallende knal roze kleur. Hij is heel helder roze en heerlijk voor de zomer. Ondanks dat deze lipstick erg mat is voelt hij toch comfortabel aan op mijn lippen.

3

Revlon Colorburst – 205 

04

Een lipproduct wat ik al een behoorlijke lange tijd in mijn stash heb liggen is de colorburst van Revlon in nr. 205. Dit is echt ene prachtige koraal roze kleur met een matte finish. Het is een lipproduct in vorm van een jumbo potlood en brengt heel fijn aan. Daarnaast zit er ook een menthol geur aan en voelt hij heel zacht op de lippen. Een grote favoriet ever!!

Verkrijgbaar bij de drogist met Revlon verkooppunt en online.

Een groot punt waar je op moet letten is dat je bij matte lipstick vaak alle losse/ droge velletje op je lippen ziet zitten. Het is daarom echt een must om je lippen zachtjes te scrubben of gebruik te maken van een lipbalm.

01

Wat vind jij van matte lipsticks? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram