Oppeppers voor Blue Monday (en de kou)!

Oppeppers voor Blue Monday (en de kou)!

bluemondayinspiratieHet is vandaag Blue Monday zoals je waarschijnlijk al overal voorbij hebt zien komen. Zelf ervaar ik deze dag niet als een van de meeste depressieve dagen van het jaar.

Waar ik wel last van heb is de kou wat toch wel een beetje begint te komen, de wind voelt al zo koud aan. Daar kan ik namelijk totaal niet tegen en ik wordt nu al gek als ik denk dat dit nog niks is want ik ga al helemaal ingepakt naar buiten. De echte kou moet nog komen… HELUP!

Om iedereen die een beetje last heeft van de blue monday of van het koude weer heb ik een extra artikel met wat oppeppende inspiratie. Kijk mee!

collageIk hoop dat deze zoet, sappige plaatjes je wat extra energie hebben geven. Ik pak voor de zoveelste keer vandaag een grote kop thee en kruip onder een dekentje voor de tv. Ik jullie allemaal een fijne avond!

Wat vinden jullie van Blue Monday?
Heb je ook een hekel aan de kou?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram