Opnieuw beginnen met persoonlijk bloggen?

Opnieuw beginnen met persoonlijk bloggen?

De afgelopen jaren heb ik heel wat artikelen gemaakt voor Fablouise.nl. Echter ben ik de afgelopen 2 jaar gestopt met het delen van echt persoonlijke artikelen. Ik ben mij vooraal gaan richten op het aanbieden van de printable en gratis wallpapers en door mijn werk kwam het schrijven van perosonlijke leuke artikelen een beetje ten onder.

Hoogtijd om daar weer verandering in te brengen en de draad weer op te pakken. Vanaf vandaag zullen er naast alle gratis printables, de bekende wallpapers, de samenwerkingen die ik doe ook weer diverse artikelen online komen met een persoonlijke tint. Denk aan wishlist artikelen, tips & trucs, persoonlijke foto artikelen, beauty gerelateerde items, recepten en natuurlijk interieur.


Ik hoop dat jullie weer met veel plezier langs komen om de artikelen te lezen en mocht je nog leuke tips hebben die je graag terug wilt zien op Fablouise.nl, stuur mij gerust een mailtje via (info@fablouise.nl), via het contact formulier of een berichtje op mijn social media!

Liefs,

Laura Louise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram