OPI Wipe-Off || Nagellak remover doekjes!

OPI Wipe-Off || Nagellak remover doekjes!

opi1

Of je nu op reis gaat voor een week of twee of gewoon zin hebt in een dagje weg, miniverpakkingen zijn ideaal. Makkelijk om mee te nemen, niet zwaar en het neemt geen onnodige ruimte in beslag. 

Ik ben ieder geval een groot liefhebber van miniverpakkingen en was daarom erg verrast toen ik tijdens de Beauty Store kennis maakte met de Wipe-Off doekjes van OPI, handige nagellakremover doekjes voor onderweg.


opi2

Nu ik helemaal verslaaft ben aan nagels lakken gaat er een grote hoeveelheid nagellakremover doorheen. Als ik op reis ga vind ik het vervelend om nagellakremover mee te nemen, het is zo chemisch en je weet maar nooit als het een keer gaat lekken.

Nu was ik vorig weekend een in Antwerpen en had ik mijn nagels gelakt met een fel roze kleur, s’avonds was ik hem zet omdat hij al aardig begon te chippen en kon ik gemakkelijk mijn nagellak verwijderen met een Wipe-Off doekje van OPI die ik had verstopt in mijn portemonnee. Ideaal!

opi3

Deze set van OPI bevat 10 doekjes die allemaal apart zijn verpakt. Je neemt er gewoon 1 mee in je tas en gebruikt hem wanneer het nodig is. Ontzettend handig en ik ben er echt een fan van. De doekjes zijn vrij van aceton, hebben een lavendel geurtje en met 1 doekje reinig je 10 nagels.
opi4

opi5

Wanneer je een zakje opgemaakt komt er een wit vochtig doekje tevoorschijn. Het doet mij denken aan die citroen doekjes die je wel is in een restaurant krijgt om je handen te wassen.

opi6

Je haalt het doekje over je nagels en voor je het weet zijn je nagels weer helemaal schoon. Het duurt misschien iets langer dan je normaal doet met een watje, maar het lukt en het gaat er goed mee af. Na gebruik zijn de nagels wel wat aan de vettige kant en hebben een verzorgend laagje. Fijn, makkelijk en ideaal voor onderweg!

opi7

opi00

Het doosje met 10 doekjes kost €9,95 

Heb jij ervaring met de Wip-Off doekjes van OPI?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram