OPI | New Orleans Collectie!

OPI | New Orleans Collectie!

OPI, het geweldige nagellakmerk komt deze zomer met een nieuwe collectie genaamd ‘New Orleans’.

Als je de kleurtjes voorbij ziet komen krijg je direct zin in te de zomer, in het strand, in een lekker fris drankje. Kan je wel een zonnetje in huis gebruiken? Kijk snel mee naar de nieuwe lakjes van OPI!

o1
In totaal zitten er in de New Orleans collectie 12 verschillende kleurtjes:

 • Let Me Bayou a Drink
 • Humidi Tea
 • Suzi Nails New Orleans
 • i Manicure for Beads
 • Spare Me a French quarter
 • She’s a Bad Muffuletta
 • Got Myself into a Jam balaya
 • Crawfishin’ for a Compliment
 • Take a Right on Bourbon
 • I’m Sooo Swamped!
 • Rich Girls & Pro Boys
 • Show Us your Tips!

Zelf heb ik 6 van deze lakjes mogen ontvangen om voor jullie te testen. Ik heb de kleurtjes, Show Us your Tips!, She’s a Bad Muffuletta, Let Me Bayou a Drink, Spare Me a French quarter, Got Myself into a Jam balaya en I’m Sooo Swamped!

Spare Me a French quarter | I’m Sooo Swamped! | Show Us your Tips!

o2

Let Me Bayou a Drink | Got Myself into a Jam balata | She’s a Bad Muffuletta

o3

o4

Hieronder de swatches van alle kleurtjes die ik heb ontvangen. Alle swatches hebben 2 laagjes nagellak met uitzondering van de rode kleur She’s a Bad Muffuletta. Deze had bij 1 laagje al een prima dekking.

opiswatchesneworleans

De collectie heeft leuke kleurtjes die perfect passen voor het voorjaar/zomer. In de collectie zit eigenlijk voor ieder wat wils. Wil je gaan voor neutraal en zacht dan heb je een prachtige licht roze tint. Of je gaat voor iets bijzonders dan is de groene een enorme hippe lak. De dekking van de lakjes is top, ik zal zelf voor 2 laagjes gaan om je nagels een perfecte finish te geven maar bij sommige lakjes is 1 laagje al voldoende! Let Me Bayou a Drink en Got Myself into a Jam balata zijn mijn favorieten uit de kleurtjes die ik heb getest, deze zijn het meest neutraal en daar hou ik qua nagellak erg van. Show Us your tips vind ik een bijzonder blauw/paars lakje, deze doet me denken aan Cinderella!

o5

o1

De OPI lakjes zijn oa. verkrijgbaar bij Douglas voor €14,95 per stuk!

Welk kleurtje vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 11 maart 2016 / 16:00

  Mooie kleurtjes met leuke namen, vooral Let Me Bayou a Drink ziet er mooi uit! Oh, ik heb zo`n zin in de lente nu!

 2. 11 maart 2016 / 15:26

  Wauw! Echt een aantal hele mooie kleuren. Ik ben nu al fan van Let me bayou a drink & Got myself into a jam balata!

 3. 11 maart 2016 / 14:54

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik heb al meerdere reviews gezien en daar kwam Got Myself into a Jam balata wat feller over qua kleur, maar dat vind ik wel het mooiste lakje!

 4. 11 maart 2016 / 12:08

  Wat een vrolijkheid! De groene lak is niet helemaal mijn ding, de rest vind ik wel fijne lente kleuren.

 5. 11 maart 2016 / 11:09

  Dat groene vind ik maar niets, maar de andere kleuren vind ik wel erg leuk!

 6. 11 maart 2016 / 06:31

  Ik vind dit echt een heerlijke collectie, zulke mooie producten :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram