OPI Infinite Shine nagellak!

OPI Infinite Shine nagellak!

Het is tijd voor een nieuwe nagellak review. Ik ontving namelijk een aantal dagen geleden een heel leuk pakketje van OPI met daarin 4 nagellakken.

Het gaat om 4 lakjes uit de Infinite Shine lijn. OPI breidt de Infinite Shine lijn namelijk uit met 18 nieuwe kleurtjes. Benieuwd? Kijk mee!

opi3

Met de nagellakken uit de infinite shine lijn kan je prachtige glanzende nagels creëren die tot 10 dagen mooi op de nagels blijven zitten. Dit doe je met behulp van een primer (de base coat) een mooie kleur en een gloss (de top coat).

Hieronder zie je de infinite shine base en top coat. Deze zitten verpakte in mooie flesjes zoals we zijn gewend van OPI. De base coat is transparant met pastel paars van kleur en de top coat in een zwart flesje.

opi4

Ik ontving ook twee kleurtjes om te proberen. Een frisse blauwe zomer kleur met de naam Wild Blue Yonder en een zilveren pasteltint Go To Grayt Lengths. Deze heb ik aangebracht volgens de aangeraden stappen van OPI.

1. Primer

Maak je nagels schoon met een nagellakremover en breng 1 laagje infinite schijnen primer aan voor optimale hechtingen en verwijderen zonder vlekken.

2. Lacquer

Breng 2 dunne laagje van de kleur aan. Wacht 2 minuten voordat je verder gaat met stap 3.

3. Gloss

1 laagje van deze speciale top coat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel morgen in natuurlijk licht.

opi5

opi6

Hieronder de nagelak aangebracht op mijn nagels.

Go to Grayt Lengths

Dit zilver/grijs kleurige lakje is erg transparant en voor het leukste effect heb ik er een witte nagellak onder gedaan.

Alleen Go To Grayt Lengths

opi11

Wit lakje met Go To Grayt Lengths eroverheen 

opi1

Wild Blue Yonder

Wild blue Yonder is een prachtig opvallend blauw kleurtje die van je nagels knalt.

opi2

opi2

De houdbaarheid

De nagellak is geweldig. Ik droeg vorige week maar liefst 6 dagen zonder enige krasje, chipje de nagellak van Caption en daarna ben ik gegaan voor de zilver kleurige uit de OPI collectie. En opnieuw blijft ook deze nagellak zonder enige chip op mijn nagels zitten en dit is alweer dag nummer 4. Boodschappen doen, schoonmaken, de nagellak blijft gewoon perfect glanzend zitten. Helaas moest ik mijn nagels zojuist nagellak vrij maken voor een opdracht maar dat ging ook zonder enige moeilijkheid, je haalt de kleur er gemakkelijk af. Straks gooi ik gelijk het kleurtje er weer op!

PicMonkey Collage

Binnenkort komt er een speciaal artikel in teken van nagellak waarin ik vertel over mijn tips, trucs, tools en favorieten. Daarin geef ik ook een extra update over de houdbaarheid van zowel deze lak, als de lakjes van Caption.

op10

De nagellakken kosten €18,95 per stuk.
Meer informatie en overzicht van alle nieuwe kleur vind je op OPI.nl 

Draag jij graag nagellak van OPI? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram