OPI | FIJI COLLECTION

OPI | FIJI COLLECTION
Laten we even wegdromen bij OPI’s nieuwste voorjaarscollectie om de lente in huis te halen. De Fiji Collection by OPI! Deze lijn met 12 kleuren voor handen en voeten, is verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine én GelColor. Je kunt dus kiezen voor de OPI Color Treatment, die perfect bij je past!

 De eilandengroep biedt meer dan genoeg inspiratie voor de 12 tinten; zo zien we rijk oceaanblauw en bruisende kleurtonen, geïnspireerd door de tropische flora en fauna. Er zijn oogverblindende oranjetinten, die doen denken aan de ondergaande zon en niet te vergeten trendy zandkleuren en nudes. Geniet samen van het easy-going Fiji gevoel – of je nu op het strand aan het zonnen bent, je omringt met de mooiste verse bloemen, in een zeilbootje op het water te vinden bent, of onder de sterren- hemel geniet van een zomers diner.
opi
De collectie biedt een ruime keuze aan kleuren. Het kan bijna niet anders dat je er geen favoriet tussen uit kan halen. Mijn favoriet? Ik vind vooral de baby blauw, de grijs/blauwe tint en de oud groene heel erg  mooi. Stijlvol, perfect voor dagelijks dacht ik zo!
opi1
PRIJZEN
OPI nagellak 15ml – €14,95
Mini pack 3.75ml – €22,95
Infinite Shine 15ml – €18,95
Deze collectie is nu verkrijgbaar bij OPI verkooppunten en online!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram