OPI || Coco Cola & Brights collectie nagellak!

OPI || Coco Cola &  Brights collectie nagellak!

n1

Een tijdje geleden ontving ik twee pakjes van OPI, een afkomstig van de nieuwe samenwerking met Coca Cola en de andere uit de collectie Brights. 

Nu ben ik op slag verliefd geworden op de roze koraal kleurige lak vol shimmers en kon ik niet wachten om deze op mijn nagels te proberen. Zo lekker girly en lekker opvallend voor de zomer, heerlijk. Ben je benieuwd naar deze twee lakjes? Kijk dan snel verder!

n2

OPI – Can’t Hear Myself Pink!

n3

Can’t Hear Myself Pink! is een prachtig opvallend lakje. Hij komt uit de Bright Collectie die vanaf mei verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit een aantal prachtige opvallende kleuren met deze als mijn grote favoriet. Het is een mengeling van prachtig roze/koraal en oranje tinten en een heleboel shimmers. Een lakje die heel mooi kleurt in het zonlicht en past bij de zomer.

n4

Hieronder heb ik twee laagjes van deze kleur aangebracht op m zijn nagels. Zoals je kunt zien is de dekking goed en komt de kleur mooi over op de nagels. Ik vind hem prachtig! 

Untitled-1

OPI Coca Cola Collectie – Vision Of Georgia Green 

opi1

Het groene lakje komt uit de Coca Cola collectie en is geïnspireerd op het glazen flesje van Coco Cola. Dit jaar bestaat Het bekende Coco Cola flesje maar liefst 100 jaar en komt OPI met deze speciale collectie aan lakjes die in juni verkrijgbaar zijn.
n5

Op het eerste gezicht is het Vision Of Georgia Green niet een lakje die ik zelf snel zou kopen. Ik heb zelf namelijk helemaal niks met groen. Toch vind ik de kleur er in het flesje verassend en interessant uitzien. Het is een mengeling van metallic groen en zelf een klein beetje roze shimmers.

Hieronder heb ik maar liefst drie laagjes aangebracht. Helaas is de kleur ontzettend licht en niet zoals ik al dacht niet echt mijn ding.  Hij was waarschijnlijk een stuk toffer geweest als die wat intenser was. opi2

n6

De Coca Cola Collectie wordt verwacht in juni, de Bright Collectie in mei! 

De LE nagellakken van OPI zijn verkrijgbaar in mini pack en full size flesjes.
Voor 15ml betaal je €14,95 

Welke kleur vind jij het mooiste? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram