‘Opgemaakt’ Maand Mei

‘Opgemaakt’ Maand Mei

Vandaag een artikel met producten die in de maand Mei zijn opgegaan of zelfs kapot zijn gegaan.
Kijk mee!

Anderlon – Droog Shampoo

– Deze droogshampoo was een product waar ik in het begin super enthousiast over was en zelf in mijn favoriete filmpje na voren kwam. Al snel gebruikte ik hem steeds minder en minder en kwam er een duidelijke waas over mijn haar  tijdens het gebruik. Hij is nu op en heb al weer een goede vervanger, namelijk de droogshampoo van J Beverly Hilss.

Sephora – Highlighting Compact Powder

– Hier baal ik echt enorm van, de highlighter van Sephora was echt een product wat ik dagelijks gebruikte met heel veel liefde. Hij is mooi en is een heerlijk product, maar helaas tijdens het vervoeren van mijn huis naar die van mijn vriend is hij gevallen en is hij nu niet meer voor gebruik. Ik vind het echt jammer, hij moet nu helaas weg omdat het anders erg knoeit…

J Beverly Hilss – Control Taming Shampoo

– Over deze shampoo heb ik niets meer als fantastisch te zeggen, hij is voor mijn haar geweldig! Ik heb geprobeerd zo zuinig er mee te doen, maar aan alles komt een keer een eind! Het is zeker een goed product en gelukkig heb ik nog 2 andere shampoos van dit merk en ik hoop dat deze net zo goed zijn!

 

Paco rabanne – Lady Million

– Heerlijk parfum, echt te heerlijk. Met kerst gekregen van mijn vriend en echt, hij is veel te snel op gegaan. Ook zat er een mini bij voor in mijn tas maar ook die is helaas op. Ik vind het zeker een parfum die ik opnieuw zou aanschaffen.

Clinique – clarifying stap 3

– Stap 3 van het stappen plan van Clinique is echt een heerlijk product, het zorgt echt voor een heerlijk gevoel op je huid. Deze was al enige van de andere 2 producten nog niet op en gebruikte ik af en toe naar het reinigen, heel erg fijn.

Sephora – Primer

– In de sephora shop dacht ik toen ik deze al kocht, moet ik er niet nog een meenemen, het ziet er zo klein uit? De verkoper zij dat je maar heel weinig nodig hebt en dat hij lang in gebruik is. Helaas is hij nu al op en sneller dan ik dacht… Ik heb hem niet eens dagelijks gebruikt. Super fijn product voor als basis onder je make-up maar de verpakking mag wel ietsie groter!

Oriflame – Essentials Extra Comfort cream

– Een top product die je dagelijks met liefde gebruikt. Een heerlijke zachte cream zoals we deze wel kennen. Deze van Oriflame heb ik dagelijks gebruikt voor het slapen gaan op mijn armen en benen voor een zacht gevoel. Het ruikt super lekker en helpt echt tegen een droge huid.

Oriflame – Tender Care ( Wonderpotje )

– Dit is het beste product ever die ik dagelijks met mij mee sleurde, waar ik ook was, het wonderpotje ging met mij mee! Hij werkt tegen alles, droge lippen, ruwe plekjes en noem maar op! Echt heerlijk gewoon. Hij is nu op en daar baal ik enorm van, er moet snel een nieuwe van komen want dit behoort echt tot mijn dagelijkse verzorging!

Nina Ricci – Nicna Ricci

– Lekker parfum voor af en toe, de geur is lekker zoet en blijft goed zitten. Ik was heel zuinig hiermee omdat het maar een klein flesje is. Voor speciale momenten deed ik hem dan ook op en hij rook heerlijk. Hij is niet alleen lekker ook het flesje is natuurlijk ontzettend schattig en staat leuk tussen alle andere parfums!

Dit waren de producten die in de maand Mei zijn opgegaan. Ik ben erg te spreken over deze producten en bij de meeste wil ik dan ook weer een nieuwe!

Heb jij nog producten opgemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram