Opgemaakt – Juli ’13

Opgemaakt – Juli ’13

Opgemaakt artikelen verschijnen niet vaak op Fablouise.nl en dat komt omdat ik producten snel weggooi als het op is. Nu heb ik mij de afgelopen maand er strikt aan gehouden om toch producten te bewaren om aan jullie te laten zien als ze op zijn…

Het zijn niet veel producten maar wel producten die ik met liefde heb gebruikt en waarvan ik alweer de back-ups van ben gaan gebruiken. Ik heb gebruikt gemaakt van ThingLink, dit is een programma waarbij je afbeeldingen kunt linken met een tekst. Ga met de muis over de afbeelding en het hartje en de omschrijving van het product komt in zicht. ThingLink wordt gebruikt door vele bedrijven en bloggers en is makkelijk te gebruiken bijvoorbeeld in presentaties.

In de bovenstaande afbeelding zie je vooral producten die ik alweer opnieuw heb aangeschaft. De BIG Blink mascara van Pur Minerals is een echte favoriet, DOT van Marc Jacobs mijn favoriete geur en heb ik gelukkig nog in een grote flacon. De BB Cream van Etos gebruik ik dagelijks. De heerlijke Body Wash van Victoria’s Secret heb ik helaas niet meer maar nu die op is heb ik wel een goed excuus om een nieuwe te halen. De Compact Powder van Sephora kan ik helaas niet meer krijgen in Nederland maar er zijn vast andere merken die voldoen aan deze fijne powder. De Pur Minerals Correting Primer en Aqua Milk van Lancaster waren allebei ontzettend fijn maar omdat de prijs nog al aan de hoge kant is ga ik opzoek naar budget varianten.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram