Opgemaakt afgelopen tijd!

Opgemaakt afgelopen tijd!

Een paar van mijn dagelijkse producten zijn helaas opgeraakt en daarom leek het mij een leuk idee deze aan jullie te laten zien, aangezien ik er erg over te spreken ben…

Benieuwd welke producten ik heb opgemaakt? Kijk dan snel verder…

 

Het eerst product is de BB Cream van Garnier. Deze BB Cream is sneller opgegaan dan ik dacht en dat vind ik jammer want hij is super fijn voor mijn huid. Hij dekt lekker snel en voelt totaal niet als een enorme laag op de huid, wat ik nu wel heb met de BB Cream van Superdrug. Zeker een product wat ik vaker zou kopen!

 

Het volgende product zijn 2 mini douche producten van de Sephora. Het zijn miniaturen van de grote douche. Ik heb ze gekregen van mijn zus en heb de smaken, Orange blossom , green tea en Blossom gekozen. De Blossom heb ik nog niet gebruikt maar over de Green tea en de Orange blossom ben ik super over te spreken. Er zit genoeg in voor 1 douche beurt, de geuren zijn super lekker en wat ik al helemaal leuk vind is het formaat. Heel handig voor op reis maar ook leuk om zo meer geuren te proberen zonder direct een full size te kopen.

Een ander product waar ik super blij mee ben geweest de afgelopen tijd is de Mist van Victoria Secret. Ik heb geprobeerd zo zuinig mogelijk ermee om te gaan maar helaas, er komt een keer een eind aan. De geur is super zacht en de fles is ook nog is mooi. Ik heb de geur Honeysuckle & Jasmine en ik ga hem zeker opnieuw kopen, hij is heerlijk!

 

Ook een product waar ik niet had verwacht dat hij zo snel op zou gaan is een Kohl van de Oriflame, ofterwel de Smooth Definer. Ik was hem eigenlijk aan het testen en hij bleek gewoon zo fijn te zijn dat ik hem gewoon elke dag standaard al ging gebruiken. Helaas zat er gister geen kohl meer in en is die helaas op. Wat ik zo prettig vind aan het product is de zachtheid. In de ochtend heb ik soms nog wel is gevoelige ogen waardoor ik oogpotlood op doen niet prettig vind. Door de zachtheid van de Kolh was het met dit product geen probleem.

Het volgende product is helaas op een verkeerde manier opgegaan. Tijdens de terugreis uit Parijs had ik  de dop er niet goed opgedraaid en bij thuiskomst zat alles onder de Eye remover van de Sephora. Een super oogmake-up reiniger al zeg ik het zelf. Je hebt maar een klein beetje nodig, de geur is niet chemisch en geeft totaal geen irritatie aan je ogen. Ik ga hem zeker opnieuw aanschaffen maar dan ga ik beter letten op de dop!

Als laatste product die helaas op is en super werkt is de Tea Tree Toner van de LUSH. Sinds ik hem heb gekocht ben ik hem elke dag gaan gebruiken en mijn huid zag er super uit. Het geeft zo’n heerlijk fris gevoel wanneer je het over je gezicht aanbrengt. Zowel om make-up er af te halen, of om je gezicht is lekker op te frissen. Je kunt er ook nog is lang meedoen, dus zeker zuinig in gebruik.

Dit waren de producten die ik afgelopen tijd heb opgemaakt en waar ik zo té spreken over ben!

Heb jij nog producten opgemaakt? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram