Onderweg weg naar Parijs!

Onderweg weg naar Parijs!

Vandaag is het eindelijk zover en stap ik samen met mijn vriend de Thalys in richting Parijs. 

Naar Parijs gaan stond al een lange tijd boven aan op mijn To Do list wat ik super graag wou gaan doen en nu is het eindelijk zover. Ik blijf een lekker lang weekend en in dit weekend ga ik genieten van Parijs, lekker eten, natuurlijk onwijs veel shoppen, inspiratie op doen en zelfs een dagje naar Disneyland Parijs.

Een paar maand terug toen de reis net geboekt was, ben ik heel internet afgegaan opzoek naar winkels waar ik echt naar toe moet gaan en noem maar. Ik kan echt niet wachten om mijn eerste aankoopje dan ook te gaan doen!

Verder heb geen idee of er Wifi aanwezig is in het hotel maar ik ga lekker veel foto’s en filmpjes maken, mocht er internet aanwezig zijn kunnen jullie er vast een paar al voorbij zien komen op Instagram of Twitter.

De rest komt natuurlijk als ik terug ben en dan komt er ook een shoplog!

Lieve lezers, tot volgende week!

Bron- weheartit.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram