Op vakantie | Wat neem ik mee in mijn make-up tasjes!

Op vakantie | Wat neem ik mee in mijn make-up tasjes!

Vrijdag ga ik heerlijk richting Barcelona samen met het Larissa (zusje van mijn vriend). Ik kan niet wachten om te genieten van deze prachtige stad en het heerlijke strand.

Nu ben ik al druk bezig met uitzoeken wat ik allemaal mee moet nemen. Natuurlijk een aantal zomerse kledingstukken maar ook een aantal make-upjes en verzorgingproducten. Benieuwd wat ik meeneem? Kijk mee!

PicMonkey Collagev0Verzorging

Alle producten neem ik mee in een handig doorzichtig tasje van de Victoria’s Secret. Zo zie je makkelijk en snel waar de producten zitten.

 • Zonnebrand crème

Van het merk Lovea neem ik een zonnebrand mee. Deze is eigenlijk voor kids maar ach, daar zal niet zoveel verschil in zijn. Het is een factor 50 en eentje die waterbestendig is. Verder bevatten de producten van Lovea geen parabenen en parfum waardoor die vriendelijk is voor de huid. De reden dat ik een hoge factor meeneem is omdat ik vorig jaar in Rome ontzettend was verbrand ondanks een hele tube zonnebrand met factor 30. Ik ga dan ook nu voor een stapje hoger.

 • Scheermesje
 • Tandpasta
 • Tissues
 • Elektrische tandenborstel
 • Haarborstel
 • Reis flesje gevuld met shampoo AUSSIE
 • Reis flesje gevuld met conditioner van AUSSIE
 • Reis flesje Unani Micellar Water
 • Mini Chanel Micro Gel
 • Mini L’Occitane Douche Gel
 • Mini L’Occitane Hand cream
 • Oriflame Eco Beauty Eye Cream

Oriflame heeft sinds kort een heerlijke ECO lijn met oa. deze zachte crème voor de ogen. De huid rond de ogen is altijd super gevoelig en daarom is het fijn om een creme te hebben die lekker zacht is en vriendelijk voor de huid. Ik heb deze ontdekt en de afgelopen tijd gebruikt. Hij bevalt mij heel goed en gaat dan ook zeker mee om de puffy eyes tegen te gaan

 • L’Occitane mini nagelvijl
 • Sample Glam Glow maskertje
 • Sample dr. Brandt Dag en nacht serum
 • Sample Clinique Superdefense SPF20
 • Sample Philosophy Renewed hope in a jar spf25
 • Sample Philosophy Ultimate miracle worker
 • Fresh Travel wipes
 • Parfum verstuiver Reload

Een tijdje terug schreef ik over de Reload, de luxe handige parfumverstuiver voor onderweg. Ik draag hem nu al elke dag mee in mijn tas en ook nu ik op reis ga komt hij zeker van pas. Op dit moment zit er een heerlijke geur van Guerlain in.

v1

Make-up producten

Mijn make-up producten neem ik mee in dit super handige reis toilettasje van Victoria’s Secret. Je kunt hem gemakkelijk ophangen door de kledinghanger waardoor je je make-up netjes kunt houden in alle vakjes!

 • Dior Forever Foundation
 • Urban Decay Naked Skin BB Cream
 • Paula’s Choice Concealer
 • Dior Diorshow mascara
 • Benefit 3D BROWtones
 • BenefitPrecisely, My Brow Pencil
 • Dior mini oogschaduw palette
 • Chanel oogpotlood Bruin
 • Chanel Blush 160 Innoncence
 • MAC lip liner SOAR
 • Chanel punterslijper

Natuurlijk gaan er ook nog wat leuke lipsticks mee maar over de kleurtje ben ik nog niet helemaal uit. Ik denk dat het toch uiteindelijk mac FAUX en Velvet Teddy gaat worden.

v2

v3

Ben jij al is in Barcelona geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

  • 23 juni 2016 / 14:17

   Jaa dat scheelt zoveel in ruimte en zo kun je direct weer nieuwe producten testen 😀

 1. 23 juni 2016 / 10:41

  Ik kijk echt uit naar het moment om alles in te pakken! Ik vind dat altijd zo leuk om te doen.

 2. 22 juni 2016 / 16:47

  Je neemt mooie producten mee naar Barcelona! Wens jou alvast veel plezier 🙂
  X

 3. 22 juni 2016 / 16:04

  Ziet er leuk uit, je bent goed voorbereid! X

 4. 22 juni 2016 / 16:03

  Mooie producten neem je mee. Barcelona is echt zo leuk! je zal er veel plezier hebben

 5. 22 juni 2016 / 14:44

  Zulke artikelen vind ik echt heel leuk! Ik ben nog nooit in Barcelona geweest maar ik wil er zeker een keertje heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram