Op deze manier rock jij de bodywarmer?

Op deze manier rock jij de bodywarmer?

De bodywarmer is een soort zomerjas zonder mouwen, echt ideaal voor dagen waarop het warm is, maar er toch een koude wind staat. Het houdt namelijk je romp lekker warm, terwijl je met je armen nog lucht krijgt. Ook als jij het bijvoorbeeld heel snel warm hebt, kan een bodywarmer een goede oplossing zijn.

Het kan zijn dat een echte jas dan te benauwend aanvoelt, waardoor jij je comfortabeler voelt in een bodywarmer. In dit artikel delen we een aantal tips hoe jij het beste een bodywarmer kunt dragen.


Zo rock jij de bodywarmer

  • Is jouw trui of blouse net iets te koud om naar buiten te gaan, draag dan vooral een bodywarmer over je kleding. Je kunt het beste een bodywarmer kiezen in een effen kleur, zodat het niet mis matcht met de mouwen van jouw trui of blouse. 
  • Het is belangrijk dat je de goede maat koopt. De bodywarmer mag niet knellen, maar het staat ook niet mooi als de bodywarmer te groot zit. Pas het dus in de winkel zodat je zeker weet dat het jack mooi aansluit.
  • Je kunt een bodywarmer goed combineren op een heren spijkerbroek. Dit staat erg vlotjes.
  • Koop de bodywarmer in een leuke kleur, zodat je outfit er niet saai uitziet.

Bron Pexels – Nataliya Vaitkevic

Wanneer draag je een bodywarmer?

Je kunt een bodywarmer voornamelijk in de herfst en in de lente dragen. Dat komt omdat het dan te warm is voor een jas, maar het kan soms nog net te fris zijn om zonder jas naar buiten te gaan. Een bodywarmer is dan dé ideale optie om te dragen. Naast dat het een seizoensgebonden kledingstuk is, kun je het ook dragen bij buitenactiviteiten. Omdat je tijdens zulke activiteiten veel in beweging bent, zit een jas vaak niet prettig. Een bodywarmer is dan een goede uitkomst, omdat het je bovenlichaam warm houdt, maar tegelijkertijd heb je open lucht op je armen. Als laatste tip kun je een bodywarmer dragen tijdens werk dat je buiten verricht. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, of wanneer je in de bouw werkt. Omdat je geen ‘armen’ hebt, heb je meer bewegingsvrijheid. 

Wat draag je onder je bodywarmer?

Onder je bodywarmer kun je een T-shirt of een shirt met lange mouwen dragen, het ligt een beetje aan hoe warm of hoe koud het die dag is. Een t-shirt heren heb je in allerlei kleuren en dessins. Je kunt het zowel casual dragen als op een nettere broek. Een T-shirt is onmisbaar in iedere garderobe. Je kunt het dragen in de zomer, wanneer het warm is. Maar je kunt het ook op koudere dagen dragen, dan kun je er een vestje overheen dragen. Er zijn T-shirts met een ronde hals of met een V-hals. Welke jouw voorkeur heeft, ligt aan je persoonlijke smaak. 

Bron Pexels – Darina Belonogova 

Draag jij wel is een bodywarmer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram