Ootd – Goodbye 2013

Ootd – Goodbye 2013

ootd1Naast een Lips of the day artikel heb ik ook vandaag voor het laatst in 2013 een Outfit of the day artikel. Net als mijn lip kleur die ik je vanochtend liet zien is mijn outfit voor vandaag ook niet heel bijzonder of feestelijk.

Op Oud & Nieuw zijn de meeste mensen heel feestelijk gekleed maar zelf ga ik lekker voor casuel maar met een Stylish Touch . Ik heb hou er namelijk van om het lekker warm te hebben en daarom ga ik voor een simpele outfit met een gehaakte poncho.

ootd2
Onder de poncho draag ik een simpel basis shirtje van de Pimkie, mijn nieuwe Skinny jeans van de Primark en mijn uggs. De sieraden die ik draag is een ketting van de MS Mode en mijn Michael Kors horloge. Zo ga ik vanavond lekker warm op een afstandje van het vuurwerk genieten. Haar in een knot, rode lippen en een vrijwel basis make-upje!

ootd4Ga jij voor lekker comfi en casual of trek je iets feestelijks aan?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram