Ootd – Baby Blue

Ootd – Baby Blue

Baby blauw is deze zomer een van mijn favoriete kleuren. Het is een fijne zachte kleur die je fijn kunt combineren met wit en daar hou ik van!

Dit jurkje is van een best dikke stof gemaakt waardoor het geen jurkje is om te dragen wanneer de temperatuur rond de 30 graden ligt, maar wel weer ideaal is voor de zomerse koele avonden en het weer hoe het nu is. Ik vind hem ideaal en hij zit werkelijk heerlijk. Heb ik een dag niks om aan te doen, dan is dit jurkje altijd weer een prima oplossing!

blauw

Ik heb dit jurkje in baby blauw geshopt bij de winkel Yest voor €16,95

Draag jij in de zomer graag een jurkje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram