Odorex | Ultra Protect Cleargel

Odorex | Ultra Protect Cleargel

Een tijdje terug zag ik een nieuwe campagne verschijnen over de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel, een anti-transparant. Ik zag wat informatie verschijnen en werd best wat nieuwsgierig. Anti-transparant producten behoren namelijk echt bij het lijstje van ‘Musthave’ producten.

Waar je ook komt of heen gaat, het is nooit tof om een onzeker gevoel te hebben als het gaat om transpireren. Voor mij is het echt belangrijk om iets van zulke producten bij mij te hebben, ik fiets namelijk ieder dag een eind naar mijn werk toe en dat gaat tegen de wind in niet altijd gemakkelijk en mocht het nodig zijn wil ik mij toch even kunnen ‘opfrissen’.

od1De nieuwe Ultra Protect van Odorex is een anti-transparant en geen deodorant. Het verschil tussen deze producten zit in de beschermingsfactor, door de formule van een anti-transparant blijft deze langer werkzaam dan een gewone deodorant. Deze nieuwe variant belooft je te beschermen tegen overmatige transparantie, vocht en geur tot wel 48H.

od2

od3Het product is voor dagelijks gebruik en is dermatologisch getest. Daarnaast zorgt hij ook dat je geen witte strepen op je kleren krijgt, gelukkig maar! De geur van het product zelf vind ik erg prettig, het doet mij een beetje denken aan de zachte geur van Zwitsal, hmmm!

od4

Het product kun je gebruiken door aan de verdeler te draaien tot de gel verschijnt, vervolgens kun je het aanbrengen onder je oksels. Wanneer je huid geïrriteerd of beschadigd is wordt afgeraden het niet te gebruiken.

od5

De gel die eruit komt is vrij dik, maar trekt lekker snel in de huid. Na gebruik merk je dan ook geen sporen van vettigheid.

od6

Nu heb ik dit product de afgelopen weken dagelijks getest en ik ben er helemaal over uit, ik ruil hem niet meer in voor een spray deodorant!! Ik merkte namelijk echt dat product heel goed werkt wanneer ik een eind heb gefietst en heb gezweet, veel beter dan de deodorant die ik hiervoor gebruikt.

Ik vind het fijn dat het product makkelijk aanbrengt en dat de geur ook niet overal in mijn kleding komt wat wel vaak gebeurt bij een spray. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is waarschijnlijk de zuinigheid van het product, ik heb het idee dat het vrij snel opgaat omdat je toch bij het draaien aardig wat gel eruit krijgt. Ondanks dat zou ik hem zeker opnieuw aanschaffen!

od1

De Odorex Ultra Protect Cleargel is verkrijgbaar voor €5,99

Heb jij ervaring met het merk Odorex?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. Tessa Keurntjes
  6 april 2016 / 00:36

  Ik ga deze toch maar eens proberen! Altijd een gedoe met overmatig zweten gehad of dat ik bang was om te gaan stinken.. Prikt deze gel als je je oksels net hebt geschoren of niet?
  Fijn zulke reviews!

 2. 5 april 2016 / 21:36

  ik heb de tester hiervan en ben er blij mee! ik ga morgen de nieuwe halen want hij is 1+1 gratis bij kruidvat nu!

 3. 5 april 2016 / 17:35

  Ik ben al langer enthousiast over een product van Odorex, maar ik ga deze zeker eens uitproberen. Ben benieuwd. 🙂

 4. 5 april 2016 / 08:37

  Ik ben erg benieuwd geworden na dit product! Ik nooit eerder iets gebruikt van Odorex.

 5. 5 april 2016 / 08:36

  Ik heb deze cleargel van Odorex ook nog thuis liggen om te reviewen. Ben erg benieuwd hoe hij mij gaat bevallen!

 6. 5 april 2016 / 07:45

  Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar geworden. Ik gebruik zelf altijd een deo stick van Suave of Lady speed stick. Ik ben vooral benieuwd naar de gel substantie en hoe dat voelt onder mijn oksels. Ik denk dat ik deze binnenkort wel even ga aanschaffen :). Fijne review! Odorex vind ik een erg fijn merk.

 7. 5 april 2016 / 07:04

  Klinkt als een toppertje! Op het moment gebruik ik een spray variant van Odorex en die is ook erg fijn! Maar ik ben nu ook wel heel erg benieuwd geworden naar deze variant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram