Online shoppen met korting & het goede doel steunen!

Online shoppen met korting & het goede doel steunen!

Er gaat niets boven lekker lui online shoppen in je favoriete comfi outfit en met een grote mok thee op de bank. Ik vind het heerlijk en doe het dan ook erg graag.

Online winkelen is vooral heel erg leuk omdat je tegenwoordig je bestelling nog aantrekkelijk kunt maken met fijne kortingscodes en hiermee nog geld bespaard ook.

unsplash

(bron foto Unsplash)

Bij 1Korting.com wordt het shoppen nog aantrekkelijk en hoef je je minder schuldig te voelen wanneer je een bestelling hebt gedaan en eigenlijk in een No-Buy maand zit. Wanneer je namelijk via 1Korting.com een aankoop doet, dan steun je direct automatisch een goed doel naar keuze. Hoe handig is dat? Zelf een fijne korting bij je favoriete shop, en een goed doel steunen.

1korting

Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Wanneer je bij 1Korting.com je favoriete webshop hebt gevonden met een fijne korting dan vul je tijdens het bestellen natuurlijk de code in. 1Korting.com krijgt hiervoor een kleine vergoeding en een deel hiervan doneren zei aan het goede doel die jij zelf uitkiest. Je hebt de keuze uit heel veel goede doelen, bijvoorbeeld, Unicef, het WWF, Rode kruis en nog veel meer. Het kost je zelf niet meer, geen addertjes onder het gras maar juist ‘Twee vliegen in 1 klap!’

1korting2

Shoppen met korting!

Nu kijk ik zelf heel vaak op internet naar leuke kortingscodes omdat je vaak je aankoop een stuk voordeliger kunt maken dan bijvoorbeeld in de winkels. En vaak wanneer ik een bestelling ga plaatsen vind ik met succes een bijpassend korting waar ik blij van word. Bij 1Korting.com heb ik ook even gekeken en er staan een hele hoop webshops op die mij ook daadwerkelijk aanspreken. Zo zijn er kortingscodes te vinden van Zalando, mijn favoriete beautywebshop ICI Paris XL, The Body Shop (waar nu een toffe actie voor is), Douglas, Topdrogist en nog veel meer. Ik weet wel zeker dat voor ieder een webshop er tussen staat.

pexels

(bron foto Pexels)

Ondanks de warme mooie dagen waarvan we nu lekker kunnen genieten is het toch tijd om alvast je garderobe Herfst-Proof te maken. Goede reden om alvast opzoek te gaan naar een fijne korting!

Als jij online gaat shoppen, zoek jij dan ook altijd naar kortingen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Kim
  17 september 2016 / 12:07

  Als ik online ga shoppen zoek ik ook altijd eerst naar kortingen! Deze site kende ik nog niet maar klinkt interessant. Liefs

 2. 17 september 2016 / 10:21

  Altijd leuk om kortingscodes te hebben als je gaat shoppen! Ik neem altijd een kijkje op dat soort sites voordat ik iets bestel.

 3. 16 september 2016 / 18:26

  Altijd leuk shoppen met leuke kortingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram