Online shoppen bij MUA – Makeup Academy

Online shoppen bij MUA – Makeup Academy

1

Voor de dames die net als ik houden van Online shoppen en opzoek zijn naar leuke Budget producten om aan je stash toe te voegen? Neem dan is een kijkje bij de MUA store, ook wel Make-up Academy genoemd…

Een typisch merk wat we hier in Nederland niet kunnen krijgen, lekker budget, mooie producten en misschien vergelijkbaar met merken als Catrice of Sleek? Ik weet het niet en kan het ook niet beoordelen want zelf heb ik nog geen producten in mijn stash van MUA maar wel ben ik aardig enthousiast geworden over de webshop!

MUA is verkrijgbaar in Engelse drogisterijen zoals de Superdrug, mocht je een keer in bij een Superdrug komen, dan raad ik je zeker aan om is bij de MUA producten te kijken. Kom je niet zo snel in buitenland en ben je toch nieuwsgierig? Kijk dan even mee in de webshop!

Zo verkoopt het merk MUA prachtige budgetproof palettes in hele mooie tinten! De kosten gaan vanaf 4 pond dat is ongeveer omgerekend naar zo’n 5 EUR. Nou heerlijk betaalbaar voor een palette!

2

Mijn oog is vooral gevallen op het Naturel palette van MUA, heel vergelijkbaar met het Naturel palette van Sleek denk ik zo! 3

Naast de palettes viel mijn oog op de Fur effect nails, een trend wat nu helemaal hip is op nagel gebied. Zelf zie ik mezelf er niet zo snel mee lopen maar als ik deze handige kitjes zie dan ziet het er zo makkelijk uit om is te proberen! 4

Ontzettend leuke kleuren en dat voor maar 2 pond? 5

En als laatste wat ik nog even wil delen is een product wat nieuw is in de webshop. Namelijk de Pro Base fixing mist. Jawel een Fixeer spray. Nu ben ik helemaal verliefd op de Fix+ van MAC en sta ik te popelen om de all nighter van Urban Decay te proberen maar dit product kost maar 4 pond en wie weet is dit echt de fixeer spray die je moet hebben!! 6

Betalen op de webshop kan via Pay Pal, tegenwoordig kan dat veel veiliger en makkelijker dan vroeger!  Er komt een verzendkosten van 7,50 pond bij op voor internationale verzending!

 Kijk voor alle producten van MUA in de webshop!

 Nu ben ik heel benieuwd, wie heeft er wel is wat besteld al of gekocht in een Drugstore van het merk en wat is je ervarin ermee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram