The One Colour Unlimited Lip Gloss

The One Colour Unlimited Lip Gloss

o1Een mooie lipgloss kan natuurlijk niet ontbreken in je stash. Een handige en snelle manier om je lippen te voorzien van een subtiel kleurtje, een mooie glans en vaak met wat glitters.

Vandaag wil ik je kennis laten maken met drie nieuwe lipgloss producten van The One, een merk dat wordt verkocht bij Oriflame. De Colour Unlimited Lip Gloss!

o2Ik heb drie nieuwe kleuren die ik je vandaag wil laten zien, in totaal zijn er acht verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Deze lipgloss heeft een langhoudende formule waardoor hij wel tot 6 uur lang op je lippen kan blijven zitten. Het is een lipgloss met een lichte en niet plakkende textuur en dat is fijn, een lipgloss die je lippen aan elkaar doet plakken is namelijk een echte No GO! De lipgloss zorgt voor een mooie kleur, een mooie glans en een glittertje, ideaal voor meiden die graag iets subtiels op de lippen willen hebben. Daarnaast zijn de ze ook nog is rijk aan verzorgende ingrediënten om de lippen te verzorgen.

Hieronder de swatches van de kleuren:

o3Hieronder het resultaat op mijn lippen:

lipglossWat mij direct al opviel waren de kleuren die de lipgloss afgeeft, ze zijn sterk en mooi en komen goed overeen met de kleur die je in de verpakking ziet zitten. Ze voelen zacht aan, plakken totaal niet en blijven goed zitten maar 6 uur gaat mij niet lukken. Ik vind ze leuk maar voor een ‘normale’ lipgloss eigenlijk wel te prijzig, je hebt namelijk merken met net zulke mooie producten voor minder!

o4Verkrijgbaar via Oriflame voor €12,- per stuk.

Welke kleur lipgloss vind jij het mooiste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram