The One Colour Ultimate Lipsticks!

The One Colour Ultimate Lipsticks!

 o1

Een paar dagen geleden liet ik je kennis maken met de nieuwe lipgloss producten van The One en vandaag heb ik voor jullie van het zelfde merk drie ultimate lipsticks.

Het gaat om drie nieuwe kleuren uit een collectie van maar liefst 10 nieuwe kleuren van de Colour Ultimate Lipsticks van The One. Een langwerpige huls gevuld met een langhoudende kleur voor je lippen.

o2De Colour Ultimate Lipstick hebben een langhoudende lichte, satijnen finish. Ze zijn verrijkt met LIPSoft Moisture Complex wat zorgt dat ze super zacht op je lippen voelen en dat je bijna niet merkt dat er iets op je lippen zit. Aangegeven staat dat de kleuren wel tot 10 uur blijven zitten, ik vind het persoonlijk wat lang maar 5 uur gaat zeker lukken!

o3Ik heb drie kleurtjes ontvangen die ik je wil laten zien, het gaat om een mooie lichte zalm roze, een echte roze barbie kleur en een knallende rood.

o4Hieronder de swatches van de producten.

o8Infinite Rose

Infinite Rose is een neutrale roze kleur en heel licht. De kleur vind ik prachtig maar vind ik het minste bij mij passen.

o5Absolute

Absolute ziet er prachtige uit in de huls en is een lief roze kleurtje. Ik vind hem schattig en subtiel op de lippen.

o6Endeless Red

Endeless red is een koele rode kleur die heel intens aanwezig is. Hij knalt van je lippen.

o7Hieronder de kleuren op mijn lippen aangebracht.

Absolute – Infinite Rose – Endeless Red

reviewlipstickDe lipsticks zijn echt super fijn en heel zacht op de lippen. Ze blijven mooi op hun plek, de kleuren zijn intens en bijna niet voelbaar. Ik ben fan maar vind ze wel een beetje aan de prijzige kant net als de lipgloss!

010Deze Ultimate lipsticks zijn verkrijgbaar via Oriflame voor €13,- per stuk.

Heb jij wel is iets gekocht bij Oriflame?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram