Oilily Eau de Parfum – De magische geur!

Oilily Eau de Parfum – De magische geur!

oilily

De magische geur van een droomwereld waar je fantasie de regie bepaalt!

Er is een plek op aarde waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Waar je vrij bent om te doen wat je wilt en waar niemand tegen je zegt dat je iets niet mag of kunt doen. Het mooie is, dat je er naar toe kunt wanneer je zelf wilt. Die plek zit namelijk in je hoofd, daar waar ideeën en fantasieën ontstaan. Het is de plek waar Oilily zich het meest op haar gemak voelt en waar creativiteit ontstaat. Deze plek vormt het magische decor voor de restyling van Oilily Eau de Parfum. Laat je meevoeren naar een droomwereld waar alleen jouw fantasie de regie bepaalt!

Oilily is een merk waar ik vroeger beter bekend mee was dan op dit moment. Ik vond de tassen in 1 woord GE-WEL-DIG. Al die kleuren, al die prints, al die vrolijkheid, wauw! Nu ik wat ouder ben, ben ik Oilily ook wat minder gaan vinden, het blijft vrolijk maar een tas zal ik er niet meer zo snel van kopen. Nu komt Oilily wel met iets leuks wat ik dan wel weer interessant vind, namelijk met een nieuwe Eau de Parfum!

Oilily staat voor creativiteit, frisse ideeën, oorspronkelijke producten en vooral: verrassende en unieke introducties! Door anders naar de wereld te kijken, is het merk in staat om telkens weer een nieuw design en daarmee een nieuwe dimensie toe te voegen aan het leven van mensen. Oilily laat zich nooit leiden door de laatste trends, maar staat liever aan de basis van een nieuwe trend.


oilily3

Een droomcombinatie van exotische bloemen en rijp zomerfruit

Oilily Eau de Parfum is een geur om heerlijk bij weg te dromen, naar alleen je allermooiste fantasieën! In de fruitige topnoten het sprankelende van vers geplukte Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart ontluikt de geur van een weelderige zomerse bloementuin met Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen. De combinatie met sappig zomerfruit zoals meloen, pruim, groene appel en frambozen geeft de hartnoot een aangenaam fruitige twist. De basis is warm en fluwelig dankzij sandelhout, eikenmos en een vleugje Indonesische vetiver.

oilily2


Verkoopprijzen:

♥Oilily Eau de Parfum                                     € 24,95/30 ml.
♥Oilily Eau de Parfum                                     € 29,95/50 ml.
♥Oilily Eau de Parfum                                     € 34,95/75 ml.
♥Oilily Bath & Shower Gel                               € 12,95/200 ml.
♥Oilily Body Lotion                                          € 12,95/200 ml.

De nieuwe Oilily Eau de Parfum Collectie is verkrijgbaar vanaf september 2013 bij parfumerieën en geselecteerde verkooppunten.

Voor meer informatie is er de website: www.oililyworld.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram